Antrenorul Chindiei vede o luptă interesantă pentru promovare. Croitoru speră încă la primele două locuri și numește cele trei echipe cu șanse la Liga 1

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 15:43 Pregătiri, amicale

Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei Târgoviște, consideră că amicalul pierdut, ieri, cu FC Argeș, scor 1-2, la Pitești, a fost un test util pentru jucătorii săi, neîngrijorându-se de rezultatul obținut. Ludușan a adus egalarea pentru dâmbovițeni după ce Buhăescu marcase primul, însă Martin le-a adus alb-violeților succesul.

Pentru Chindia, amicalul cu FC Argeș a fost abia al doilea în acest stagiu de pregătire. În primul o învinsese cu 1-0 pe Dacia Unirea Brăila.

„Un meci așteptat de noi, pentru că, exceptând jocul cu Brăila, nu am mai jucat în această formulă în această perioadă de pregătire. Veneam și după cantonamentul de la Mogoșoaia și am vrut să-i vedem pe toți la lucru. Cred că a fost o primă repriză bună și de o parte, dar și de cealaltă. Chiar dacă ocaziile de gol nu au fost așa numeroase, ritmul de joc a fost foarte bun. Am primit gol pe o neatenție, la o fază fixă, pe finalul primei reprize. A doua repriză am fost sub nivelul jocului prestat în prima repriză. Am reușit să egalăm, dar, din păcate, pe finalul jocului, iarăși am luat gol din cauza unei erori. E adevărat că în repriza a doua am aliniat și o formulă de echipă cu foarte mulți jucători tineri, însă asta nu este o scuză. Este un prim joc de verificare pe iarbă. O să facem și noi analiza și o să vedem ce trebuie făcut ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine. Sunt mulțumit de randamentul ultimelor două transferuri. Sunt doi jucători de calitate. De Daniel Florea cred că nici nu mai este nevoie să vorbesc. Daniel Rogoveanu cred că este un jucător de viitor și ne punem speranțe în el. Cred că poate fi un transfer reușit pentru echipă”, a spus Croitoru.

„Returul va fi foarte interesant”

Croitoru prevede un retur încins în lupta pentru promovare, dar și pentru locul 3. „Prin prisma clasamentului, Călărașiul și Sibiul sunt principalele favorite la promovare. Și noi ne dorim să avem un retur bun, să încercăm să recuperăm distanța față de primele două. Locul 3 ar însemna un loc de baraj. Și în spatele nostru sunt câteva echipe care pot emite pretenții la locul 3. Mă refer la Afumați, Poli Timișoara și FC Argeș, chiar dacă în turul de campionat au terminat mai jos. Piteștiul este o echipă cu mare potențial și cred că va fi un retur interesant”, a mai declarat antrenorul Chindiei.     

Chindia în meciul cu FC Argeș: Meilă – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitrașcu – Licu, Rogoveanu, L. Mihai, Cr. Neguț – Jurj, D. Florea. După pauză au mai intrat: I. Popescu – Ioniță, Manea, Neicuțescu, Cornel Dinu, Ludușan, Acasandrei, Crinel Stoica, Andr. Șerban, Atanase, Nisipeanu.

Următorul amical al Chindiei va fi sâmbătă, la București, cu CS Balotești, apoi mai întâlnește Petrolul Ploiești (14 februarie, cel mai probabil în deplasare) și CS Mioveni (17 februarie, în deplasare).

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 15:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă