Antrenor și membri fondatori noi la Callatis 2012

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 11:50 Pregătiri, amicale
Antrenor și membri** fondatori noi la Callatis 2012

Echipa de fotbal ACS Callatis 2012 Mangalia, nou-promovată în Liga a III-a, a început în cele din urmă pregătirea, după ce la club s-au produs mai multe schimbări organizatorice. Gruparea a fost preluată de noi membri fondatori, care au și sprijinul autorităților locale.

Antrenor principal a fost instalat fostul fundaș central al FC Farul Cristi Petcu (37 de ani), cel care îl înlocuiește în funcție pe Bănică Oprea. Petcu îl va avea ca secund pe Aurel Chelu. Vicepreședinte executiv în precedentul său mandat în conducerea clubului, Alexandru Luchici a fost împuternicit să se ocupe de situația juridică și sportivă, echipa urmând a avea ca obiectiv în retur evitarea retrogradării. După prima parte a campionatului, Callatis 2012 se află pe locul nouă în clasament și a bifat o neprezentare.

„În colaborare cu autoritățile locale, încercăm să ne revenim. În momentul de față, nu avem o situație strălucită din punct de vedere bănesc și sportiv, dar important e că se continuă activitatea. Din vară, vom vedea ce va fi. Sperăm ca, încet-încet, să stingem datoriile către jucători și către terți”, a declarat Alexandru Luchici. De la începerea pregătirii, Callatis 2012 a disputat și un amical, câștigând cu 4-2 (4-1) în fața echipei Unirea Topraisar, clasată pe poziția a patra în Seria Est a Ligii a IV-a.

Sâmbătă, 22 februarie, va avea loc, mai mult ca sigur, o nouă partidă de verificare, în deplasare, de la ora 11.00, cu CFR Constanța, liderul aceleiași Serii Est a Ligii a IV-a. În partida cu Topraisar, echipa de start a Callatisului 2012 a fost: Drumen – Soldat, Blăniță, L. Florea, Eracai – Erdinci Cogali, I. Posteucă – Calagi, Enis Cogali, Banoti – Vărzaru. Noutățile sunt Ionel Posteucă și Alexandru Paraschiv, în vreme ce clubul s-a despărțit pe cale amiabilă de Vasile Șicu, iar Stere Banoti a plecat și el, urmând a activa într-o funcție tehnică la Academia Hagi. Din lot vor face parte și câțiva tineri din Mangalia și este posibil să vină, sub formă de împrumut, și doi-trei fotbaliști de la Academia Hagi.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 11:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă