Antrenament foarte bun cu FC Vaslui!

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:55 Pregătiri, amicale
Antrenament foarte bun** cu FC Vaslui!

Deoarece a stat în etapa din weekend, echipa de fotbal Rapid CFR Suceava a ajuns la o înțelegere cu prim-divizionara FC Vaslui pentru un meci amical pe terenul formației patronate de Adrian Porumboiu. După un meci cu două reprize total diferite, sucevenii au pierdut cu scorul de 3 – 1, asta după ce la pauză au avut 1 – 0.

Cu trei titulari indisponibili din cauza accidentărilor, Sava, Bălan și Negru, sucevenii au început bine meciul și după șase minute au deschis scorul prin Ionuț Plămadă. Având în față o echipă gazdă fără mai mulți titulari, elevii lui Bogdan Tudoreanu și-au mai creat alte patru ocazii și la pauză scorul a rămas neschimbat.

La începutul reprizei secunde, vasluienii au trimis în teren piesele grele ale echipei, Antal, Caue, Madson, Temwanjera sau Popovici, în timp ce rapidiștii au trimis în teren și jucătorii foarte tineri, și astfel raportul de forță s-a schimbat. La numai două minute, Antal a adus egalarea, în timp ce Popovici a marcat pentru 2 – 1 în minutul 51. Zece minute mai târziu, Cordoș avea să stabilească scorul final, 3 – 1 pentru FC Vaslui.

„Pentru noi acest meci a fost un antrenament foarte bun. Chiar dacă nu am avut în față o parte dintre titularii Vasluiului, am făcut o primă repriză foarte bună, în care, pe lângă gol, am mai avut patru ocazii de a marca. După pauză am băgat și jucătorii foarte tineri și raportul de forțe s-a schimbat, dar cred că am ieșit onorabil din acest meci”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid CFR a început meciul de la Vaslui în formula Pascal, Cristescu, F. Plămadă, Velescu, Semeghin, Golofca, Căinari, Sumanariu, Stănescu, Ionesi și Ionuț Plămadă. La pauză, rapidiștii i-au trimis în teren și pe Artenie, Năstăsiu, Cerlincă și Luțac, pe parcursul părții a doua intrând și Spătar, Fedorivici și Duțică.

Rapidiștii rămân pe penultimul loc și după etapa a 14-a

După disputarea etapei cu numărul 14 din Liga a II-a, pozițiile din subsolul clasamentului au rămas neschimbate. Astfel, singura surpriză a fost cea de pe terenul liderului, FC Clinceni, unde formația SC Bacău a scos un punct nesperat. Sâmbătă, de la ora 11.00, Rapid CFR Suceava va evolua din nou în fața propriilor suporteri, în compania echipei Unirea Slobozia.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 12:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă