Antrenament cu public pe „Știința” pentru Poli

10 Mar. 2012, 17:02 Pregătiri, amicale

În lipsa unui adversar cu nume, precum UTA, Poli și-a luat revanșa în fața echipei secunde, după ce aceasta a bătut-o în primul joc din pregătiri. A fost acum 4-1 pentru formația pregătită de Vali Velcea în ultimul test dinaintea returului.

Goga a marcat primul gol dintr-un penalty obținut de Axente după numai opt minute de joc. „Juniorii” au replicat prin Boștină dar pe contră Axente avea să fie de această dată la finalizare cu o lovitură de cap din lovitura liberă executată de Chiș (20), 2-0. Popovici putea și el să se treacă pe lista marcatorilor dar a tras în Iordache (24). Tinerii lui Adi Stoicov au reușit să lovească în finalul reprizei. Șutul lui Zele a fost scos greu de Lepmets, iar din cornerul rezultat a marcat Boștină (43).

Repriza secundă de pe terenul „Știința” a fost la discreța lui „Poli I”. Goga a marcat din nou înainte de a ieși de pe teren, cu poarta goală, la gafa portarului Iordache (58). Intrat pe parcurs, Pătraș avea să stabilească scorul final cu un lat pus la pasa lui Cârstea, care a început la rândul lui din postura de rezervă.

4-1 pentru „cei mari”, după ce „micii poliști” le administraseră un 2-1 în startul pregătirilor. Alb-violeții însă nu au parte de liniște iar incertitudinile din cadrul clubului nu pot fi ignorate. Ultima plecare, cea a managerului sportiv Daniel Stanciu i-a pus pe gânduri pe jucători.

Poli Timișoara: Lepmets – Belu, Scutaru, Ilie, Sandu – Chiș, Zaluschi, Poparadu – Goga, Axente, Popovici. Au mai jucat: Kirev – Pătraș, Fuchs, Cârstea, Ricketts, Rocha, Petcuț. Antrenor: Valentin Velcea.

Poli II Timișoara: Iordache – Vucea, Dăruială, Dubei, Zele – Constantinescu, M. Stancu, Lupancu – Vântură, Boștină, Mucsi. Au mai jucat: Trițoiu – Rotariu, Bărbuț, Torok, Damian, Szalkai, Bocșan, Iovan, Pleșcan. Antrenor: Adrian Stoicov.

Articol și foto de Cornel Biholari

10 Mar. 2012, 17:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă