Andrei Neagoe, noutatea cea mai importantă a Chindiei în stagiul de pregătire de la Mogoșoaia. Croitoru are la dispoziție un lot de 24 de jucători

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 18:01 Pregătiri, amicale
Andrei Neagoe, noutatea cea mai importantă a Chindiei în stagiul de pregătire de la Mogoșoaia.** Croitoru are la dispoziție un lot de 24 de jucători

Chindia Târgoviște se pregătește pentru noul sezon al Ligii 2 cu un cantonament centralizat de șapte zile la Mogoșoaia. Lotul deplasat duminică în localitatea ilfoveană cuprinde 24 de jucători, numele noi fiind cele ale lui Andrei Neagoe (CSM Râmnicu Vâlcea – foto) și Alin Pencea (Concordia Chiajna II).

Pe lângă Augustin Voinea, care a decis să renunțe la fotbal, din lotul Chindiei nu mai face parte nici Alexandru Neacșu, jucător pe care staff-ul echipei dâmbovițene a decis să nu-l păstreze, urmând a-l împrumuta la alt club.

Potrivit jurnaldedambovita.ro, Nicolae Croitoru a selectat următorul lot pentru acest stagiu ilfovean: Meilă, Aioani, Bicher (portari), Pătru, C. Dinu, Ispas, Vătavu, B. Dinu, Martac, Parghel, Honciu, L. Mihai, Pencea, Neagoe, Grigore, Rosciugă, Stoica, Nisipeanu, Neguț, Popa, Cherchez, Ioniță, Șerban și Constantinescu.

Stagiu centralizat de pregătire la Mogoșoaia se va încheia cu un amical cu CS Balotești. Ulterior, Chindia mai are programate meciuri test și cu Juventus București (tur/retur), CS Balotești (tur/retur), sau Viitorul Domnești.

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 18:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă