Andrei Neagoe este sincer: „Nimeni nu se aștepta la dezastrul acesta. Nu cred că e Vâlcea de nivelul ăsta”

Andrei Neagoe este sincer:**

Vâlcenii profită de faptul că stau în ultima etapă din sezonul regulat și disputa un joc amical,sâmbătă, cu echipa de Liga 1 Pandurii Târgu Jiu. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal din Zăvoi și va începe la ora 11:30.

Mijlocașul central Andrei Neagoe spune că singurul obiectiv rămas pentru echipa sa CSM Râmnicu Vâlcea în play-out este să își mențină locul 7. „Va fi un meci de verificare, să vedem și noi unde suntem. Chiar dacă nu au fost rezultate în ultima perioadă și toată lumea aștepta la mai mult de la noi. Sperăm să fie multă lume la meci, să fie un joc frumos. Ne pregătim pentru meciul cu FC Caransebeș, din play-out, ne vedem potențialul în jocul cu Pandurii. Dacă jucăm bine și câștigăm, ne dă un pic de încredere penrtu viitor. În play-out ne propunem să câștigăm tot și să rămânem pe locul 7, e tot ce mai putem salva, pentru că rezultatele nu au fost cele așteptate. Nimeni nu se aștepta la acest dezastru, poate nu e chiar dezastru, dar măcar să rămânem pe locul 7, să nu treacă Caransebeș peste noi. Nu cred că e Vâlcea de nivelul ăsta. La anul mi-aș dori să fim în Liga 1, dacă nu se poate cu litigiul acela, atunci pe teren. Cu câțiva jucători buni și cu ceva mai mult ajutor din partea autorităților, cred că am putea să fim” a declarat Andrei Neagoe într-un interviu postat pe pagina oficială de facebook a clubului.

Cu cele trei puncte pe care le va obține sâmbătă la „masa verde” după retragerea Fortunei, Vâlcea își asigură locul 7 și va începe play-out-ul de pe prima poziție.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă