Andrei Crețu: „Suntem încrezători că suntem pe panta ascendentă”

23 Jan. 2012, 13:12 Pregătiri, amicale
Andrei Crețu:** „Suntem încrezători că suntem pe panta ascendentă

Coautor la golul din amicalul cu Damila, atacantul celor de la Alro, Andrei Crețu, este încrezător în potențialul echipei de a obține rezultate bune în retur.

Golgheter în meciurile de verificare dinaintea începerii sezonului, Andrei Crețu a început și de această dată bine seria amicalelor iernii. Atacantul celor de la Alro a contribuit din plin la golul victoriei cu Damila Măciuca, execuția loviturii libere fiind apreciată. Fostul rapidist spune că important este ca aportul să fie în campionat.

„Aș vrea să nu marchez acum și să o fac în campionat, dar indiferent de câte goluri dau, contează să câștige echipa, nu cine înscrie. După părerea mea, nu cred că antrenorul a fost supărat, este o perioadă grea, de acumulare, suntem obosiți și e normal să nu avem randamentul necesar pentru a duce un meci 100%, însă suntem încrezători că suntem pe panta ascendentă, pe drumul cel bun”, a declarat atacantul la finalul amicalului cu formația vâlceană.

„Fotbalul se joacă pe teren, nu pe la comisii sau Federație”

Atacantul celor de la Alro Slatina, Andrei Crețu, consideră că importantă este evoluția echipei și mai puțin informațiile legate de eventualele probleme pe care fostele divizionare A le-ar putea întâmpina în obținerea licenței: „Nu contează ce fac Timișoara sau Bistrița, ci să jucăm noi bine, până la urmă fotbalul se joacă pe teren și nu pe la comisii sau Federație. Orice jucător este bine venit, poate să vină oricine, este bună concurența, îți dorești mai mult, iar cel mai bun și cel mai în formă să joace, nu contează cine este. Vreau să fiu sănătos, să mă pregătesc bine și să mulțumesc oamenii de aici, să dau randamentul necesar pentru a ne îndeplini obiectivele”.

Atacantul celor de la Alro Slatina, Andrei Crețu, a marcat două goluri în prima parte a sezonului.

sursa: Gazeta Nouă

23 Jan. 2012, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă