Andone a testat doi jucători din Liga 2 în amicalul Olimpiei de miercuri

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 13:13 Pregătiri, amicale

Profitând de faptul că sâmbătă va avea parte de un meci ușor în campionat, urmând a întâlni la Șiria pe Șoimii Pâncota, conducerea clubului Olimpia Satu Mare a programat pentru mijlocul acestei săptămâni un amical la Dorolț cu Recolta. Testul în care antrenorul Bogdan Andone a folosit jucători care au evoluat mai puțin în campionat sau alții aflați în probe a fost câștigat cu 2-0. Golurile victoriei Olimpei în fața echipei nou-promovate în Liga 3 au fost reușite de Takacs, în prima repriză, și de Carlo Erdei, în partea secundă.

Printre jucătorii testați de Bogdan Andone s-au numărat atacantul Andrei Ludușan de la CSM Râmnicu Vâlcea, fundașul Claudiu Pascariu (foto interior), fost ultima dată la Șoimii Pâncota, atacantul româno-olandez Adrian Kessy, mijlocașul Laurențiu Moldovan de la Metalurgistul Cugir, care va fi cedat însă la Dorolț, dar și Oltean, un junior A de la LPS.

Recolta: Oșan – L.Vincze, Meșter, Csik, Drumar, A. Mureșan, Toma, Ionescu, D. Pop, L.Moldovan, Goț. Au mai jucat: Rapolti, Oros, Nemeș, Ștef și Gulya.
Olimpia: Preda – Bura, Oltean, Duruș, Nanou Brice, Rus, Lukacs, Erdei, Takacs, Adrian Kessy, Ludușan. Au mai jucat: Kanaloș, Silaghi, Bîgiu, Boje și Austin.

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 13:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă