Andone a exclus din lot patru jucători din motive de indisciplină

Andone a exclus din lot patru jucători** din motive de indisciplină

Învinsă sâmbătă de o echipă din Liga a 4-a Cluj, 0-2 cu ACSF „Alb-Negru” al studenților clujeni, noul „U” Cluj, Olimpia Satu Mare nu se va baza în următoarea etapă, jocul de sâmbătă, de la ora 11:00, la Luceafărul Oradea, pe patru jucători din lot după ultima decizie a conducerii clubului.

Portarul Bogdan Dascălu (20 ani), mijlocașii George Tudoran (21 ani) și Tony Kanaloș (18 ani) și atacantul Andrei Ludușan (20 ani) au fost trimiși de antrenorul Bogdan Andone să se pregătească împreună cu juniorii clubului sub comanda lui Mircea Bolba.

„Este o măsură disciplinară luată de comun acord cu conducerea clubului. Ei vor reveni la prima echipă atunci când vor da dovadă de o atitudine și o determinare corespunzătoare conform cerințelor”, a spus, pentru Informația zilei, antrenorul principal al Olimpiei, care încă din cantonamentul din Cipru anunța că va renunța la trei-patru jucători pentru lipsă de implicare în pregătiri.

Dacă Dascălu este nou transferat la Olimpia în această iarnă și nu a apucat să evolueze deloc, ceilalți trei jucători au avut destul de puține meciuri jucate în prima parte a sezonului, însă toți au înscris pentru echipa sătmăreană. Ludușan are 14 meciuri și 2 goluri, Tudoran are 9 jocuri și 3 goluri, iar Kanaloș a bifat 11 partide și 1 gol.

Altfel, ceilalți jucători ai Olimpiei s-au pregătit în ultimele zile la sala de forță, dar și pe terenul Mobila în vederea meciului de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, ce contează pentru etapa a 24-a a Ligii 2.

Pe aceeași temă