ASU Poli zboară spre Moldova pentru deplasarea din runda intermediară cu Foresta. Meciul se joacă la mijlocul săptămânii, dar Bogdan Andone se așteaptă la presiune din partea publicului

Marius ANGHEL 07 Nov. 2017, 11:43 Campionat
ASU Poli zboară spre Moldova pentru deplasarea din runda intermediară cu Foresta. Meciul se joacă la mijlocul săptămânii,** dar Bogdan Andone se așteaptă la presiune din partea publicului

În etapa a 16-a a Ligii 2, ASU Poli se deplasează în nordul Moldovei, pentru partida cu ultima clasată, Foresta Suceava. După succesul cu ieșenii de la Știința Miroslava, alb-violeții au un program mai accesibil în partea finală a turului, de care pot profita. Probleme de lot nu lipsesc, dar distanța va fi compensată de o deplasare făcut cu avionul.

Bogdan Andone a avut cuvinte de laudă pentru Foresta, deși e ultima clasată. „Urmează o deplasare foarte dificilă. Doar noi puteam să avem norocul să prindem intermediară la Suceava. Vedem cum vom gestiona meciul. Încercăm să scoatem maximul posibil. Suceava este o echipă în creștere, cu jucători de calitate. Am mai vorbit cu foști colegi de-ai mei, care mi-au spus că au o echipă bună. Ne așteaptă un joc foarte dificil, nu e deloc ușor să joci la Suceava. Vine lume la meci, au mereu 2500-3000 de spectatori. E o presiune enormă. Au câștigat și sâmbătă la Pandurii. E foarte important cum ne recuperăm după meciul cu Miroslava, pentru că e timpul foarte scurt”, a declarat antrenorul lui ASU Politehnica.

Echipa cu avionul, suporterii cu „trenul foamei”

La acest meci, Bogdan Andone îl are pe Raul Krausz suspendat. Borislav Topic a părăsit echipa, așa că mai mult ca sigur se revine la cuplul de fundași centrali Dănuț Bilia – Ioan Mera.

Jucătorii zboară spre Iași cu avionul, iar de acolo merg cu autocarul spre Suceava. Întoarcerea se va face imediat după meci, cu autocarul. Suporterii, în schimb, merg la Suceava cu celebrul „tren al foamei”, Timișoara – Iași. În clasament, timișorenii sunt pe locul 6 cu 23 de puncte, iar Suceava e pe poziția a 20-a cu 10 de puncte.

Meciul dintre Foresta Suceava și ASU Politehnica Timișoara se desfășoară miercuri, la la ora 14:00, pe stadionul Areni, și nu va fi televizat.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 07 Nov. 2017, 11:43 Campionat
Pe aceeași temă