Ana Maria Prodan s-a apucat de treabă la Buftea

27 Jan. 2009, 13:32 Pregătiri, amicale
Ana Maria Prodan** s-a apucat de treabă la Buftea

CS Buftea a plecat duminică spre Piatra Arsă pentru efectuarea pregătirilor de iarnă. Echipa s-a cazat la hotelul cu același nume din Complexul Olimpic.Aici fotbaliștii vor avea parte de cele mai bune condiții timp de o săptămână. Delegația celor de la Buftea este condusă în cantonament de către Laurențiu Reghecampf, soțul președintei Ana Maria Prodan.

 

“Au plecat aproximativ 40 de persoane la Piatra Arsă. Chiar dacă toată lumea consideră că suntem sărăntoci, avem parte de cel mai frumos cantonament în Complexul Olimpic din Piatra Arsă. Toată săptămâna nu se vor atinge de minge, va fi doar antrenament fizic. Dacă le-a arătat Laur ce știe el din Germania or să-și dea Duhul pe teren, dar apoi se vor relaxa la saună sau unde dorește fiecare. Au acolo tot ce le trebuie în limita permisă, fără bere și alte distracții, (râde). Eu nu am putut merge pentru că trebuie să mă ocup de transferuri și de echipamentele baieților pe care le vom schimba.”, a spus președintele clubului ilfovean.

 

La jumătatea lunii februarie echipa CS Buftea va pleca într-un alt cantonament, de data aceasta în Antalya, unde vor sta tot timp de o săptămână.

 

 

Articol scris de Anca OPREA

27 Jan. 2009, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă