Amicalul revanșă dintre Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta nu s-a mai jucat

Marius ANGHEL 19 Aug. 2015, 12:01 Pregătiri, amicale
Amicalul revanșă dintre Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta** nu s-a mai jucat

Cele două echipe sucevene viitoare adversare în Liga 2, Rapid CFR Suceava și Bucovina Pojorâta, ar fi trebuit să susțină, marți după-amiază, un meci amical revanșă pe stadionul Areni, însă partida a fost anulată din cauza ploii. Această decizie a fost luată pentru a evita ca suprafața de joc să fie deteriorată, cu doar 10 zile înainte de startul campionatului ligii secunde.

„Protejarea gazonului de pe Areni reprezintă o prioritate pentru noi. Am încercat să mutăm amicalul cu Pojorâta la Bădeuți, dar nu s-a putut, așa că am mers să ne antrenăm pe terenul sintetic de la Universitate”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Tot din acest motiv, conducerea Rapidului a decis ca jocul test cu Cetatea Târgu Neamț, programat în ziua de joi, 20 august, să nu se mai joace la Suceava, ci în fieful grupării de Liga a 3-a. Până pe 29 august, când este programat debutul sezonului oficial, „alb-vișiniii” mai au antamat un meci amical, în deplasare, cu SC Bacău, pe data de 22 august.

Bucovina Pojorâta va susține primul meci al sezonului oficial 2015-2016 peste mai puțin de o săptămână, urmând ca marțea viitoare, pe 25 august, să evolueze pe terenul grupării Cetatea Târgu Neamț, într-un joc ce contează pentru turul al IV-lea al Cupei României. Ca o ultimă repetiție, formația pregătită de Dănuț Mândrilă va susține vineri un meci test în compania unei alte formații de Liga a 3-a, CSM Pașcani.

Rapid CFR Suceava și Bucovina Pojorâta au disputat sâmbăta trecută un prim amical, la Pojorâta, câștiga de cauză având jucătorii lui Bogdan Tudoreanu, cu 4-3.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Aug. 2015, 12:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă