Amicalul Pandurii – ASA, anulat din cauza ploilor

Marius ANGHEL 03 Jul. 2014, 18:06 Pregătiri, amicale
Amicalul Pandurii - ASA,** anulat din cauza ploilor

Partida amicală Pandurii Târgu Jiu – ASA Târgu Mureș, programată pentru joi, de la ora 18.00, la Mediaș, a fost anulată din cauza condițiior meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării gorjene.

„Din cauza condițiilor meteo total nefavorabile, ploi torențiale, fulgere și căderi masive de apă, partida a fost anulată. În acest moment la Sibiu plouă neîncetat de mai bine de o oră, iar furtuna se anunță a fi una foarte puternică la Mediaș, la ora 18.00, ora programată inițial pentru amicalul dintre Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș. Sunt șanse foarte mari ca vremea nefavorabilă să se mențină în zonă până după ora 22.00, iar acest fapt face ca meciul să devină imposibil de disputat”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării Pandurii Târgu Jiu.

În locul jocului amical, antrenorul Adrian Falub a programat un antrenament la Academia de Sport.

Și formația Universitatea Cluj a anulat partida amicală programat joi, împotriva echipei ruse Amkar Permn, care urma să se dispute în cantonemtul din Austria, motivele însă nu au fost făcute publice.

Conducerea grupării clujene încearcă perfectarea unui alt meci-test pentru vineri.

Duminică, Universitatea Cluj va disputa, la baza de antrenament de la Sieghartskirchen, un ultim meci amical din acest cantonament, cu echip First Vienna, din liga a treia austriacă.

Articol scris de Adrian ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 03 Jul. 2014, 18:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă