Amicalul Farului cu Delta e incert! Barbu are jucători noi la antrenamente

09 Aug. 2012, 16:21 Pregătiri, amicale
Amicalul Farului cu Delta e incert!** Barbu are jucători noi la antrenamente

Meciul revanșă Delta Tulcea – FC Farul (2-3 în primul amical), programat sâmbătă, 11 august, nu se știe dacă se va mai disputa. Anunțul vine după tragicul eveniment de duminică, în care jucătorul Deltei, nigerianul Chinonso Henry, a decedat pe teren, în timpul amicalului cu FC Balotești.
Antrenorul FC Farul, Ion Barbu, a fost cel care a dat de veste, specificând că, în cazul în care nu se va putea juca cu tulcenii, acesta va fi nevoit să găsească o altă variantă.

„Sâmbătă, este programat returul cu Delta Tulcea, dar este încă sub semnul întrebării. Încă aștept un răspuns din partea profesorului Gache. El se va întâlni, curând, cu președintele clubului Delta și tot staff-ul de acolo și vor hotărî dacă vor juca amicalul de la Tulcea. Dacă aceștia decid că nu vor disputa amicalul, vom începe să căutăm alte echipe disponibile pentru sâmbătă”, a declarat antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

Alte amicale

Săptămâna viitoare, FC Farul va întâlni nou promovata în Liga a II-a, Unirea Slobozia, într-o revanșă programată pentru miercuri (1-1 în primul joc al verii), iar peste două săptămâni, alb-albaștrii își vor măsura forțele cu Săgeata Năvodari.

Jucători noi

Ieri, la FC Farul, au sosit câțiva jucători noi, printre care Ionuț Olteanu (CSU Voința Sibiu) și un albanez care joacă în naționala Albaniei de U21, numele acestuia nefiind încă dat publicității.

„Au mai venit câțiva jucători noi, pe care urmează să-i testez în amicalele viitoare. Antrenamentele pe care le-am avut nu mi-au permis să văd de ce sunt în stare aceștia, de aceea, aștept cu nerăbdare meciurile următoare. Sper ca, în curând, echipa noastră să se omogenizeze și să arătăm ceva în campionat”, ne-a mai spus Barbu.

Sursa: Cuget Liber

09 Aug. 2012, 16:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă