Amicalul dintre CSMS și FCM Bacău a fost amânat cu o zi

08 Feb. 2012, 10:39 Pregătiri, amicale
Amicalul dintre CSMS și FCM Bacău** a fost amânat cu o zi

Pus la un moment dat sub semnul întrebării de condițiile meteo, meciul de pregătire dintre CSMS Iași și FCM Bacău se va juca până la urmă. Dar nu miercuri, ci joi, ieșenii solicitând amânarea confruntării pentru a avea timpul necesar deszăpezirii terenului. Se cunoaște locația- sinteticul din complexul „Emil Alexandrescu” din Iași, mai rămâne de fixat ora. Ieșenii au propus ora 15.00, în timp ce băcăuanii și-ar dori ca întâlnirea să înceapă cu un ceas mai devreme, mai ales că temperaturile se anunță, în continuare, foarte scăzute. Important este, însă, că se joacă.

„Ne bucurăm că putem susține acest meci de verificare împotriva Iașiului și că nu trebuie să sărim peste un nou test”, a declarat antrenorul Gheorghe Poenaru, care a fost nevoit să contramandeze amicalul de duminica trecută, cu CSM Pașcani din cauza zăpezii prea mari. Nici ieșenii n-au fost scutiți de vitregiiile vremii. Din cauza drumurilor închise, nu mai puțin de șase jucători ai grupării din Copou nu au putut ajunge la prima ședință de pregătire a săptămânii, de la care a absentat și antrenorul Ionut Popa, rămas înzăpezit la Arad.

Vineri, cu Romanul?

La 24 de ore de la jocul de verificare cu CSMS Iași, FCM Bacău ar urma să revină pe teren pentru un nou test, de data aceasta contra formației de ligă a treia, Petrotub Roman. Partida, programată pe sinteticul de la Piatra Neamț, este condiționată, însă, de starea terenului. „Dacă terenul va fi curățat de zăpadă, jucăm. În caz contrar, ori vom găsi o altă locație, ori vom reprograma meciul”, a declarat antrenorul Bacăului, Gheorghe Poenaru, care va pune punct vineri și stagiului de pregătire centralizată de 12 zile efectuat de „galben-albaștri”.

Sursa: Deșteptarea

08 Feb. 2012, 10:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă