Amicalul dintre CS Afumați și CS Mioveni, întrerupt în minutul 40

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 15:18 Pregătiri, amicale
Amicalul dintre CS Afumați și CS Mioveni,** întrerupt în minutul 40

CS Mioveni a jucat sâmbătă la Afumați un nou meci de pregătire, cu formația din localitate nou-pro­movată în Liga a II-a, însă partida s-a întrerupt după numai 40 de minute. În acel moment, Bogdan Vișa a fost accidentat rău, spărgându-și capul la un duel, iar ambulanța plecase de la stadion. Apoi, arbitrul și antrenorul Mioveniului au hotărât să nu mai continue meciul dacă salvarea nu va sta la stadion, iar jocul a fost oprit. Scorul era 0-0.

Aceasta trebuia să fie a patra partidă de verificare pentru CS Mioveni, după precedentele, cu AS Râșnov (victorie cu 6-0), cu AS Zărnești (victorie cu 6-0) și cu CS Ștefănești (victorie cu 2-0). Meciul a început fără nicio proble­mă, salvarea fiind la începutul partidei la stadion, iar medicii sem­nând în foaia de joc.

După ce a început jocul, salvarea a plecat de la teren, iar în minutul 40, cei prezenți la meci au avut nevoie de ea. Lui Vișa i-a fost spart capul la un duel cu un adversar și, deși maseurii Mioveniului au putut opri sângerarea, era nevoie și de un consult al unui medic. Între timp, salvarea s-a întors, însă arbitrul de Liga 1 Iulian Dima din Ploiești și antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici, au hotărât să nu mai reia jocul dacă medicii nu rămân la meci. Cum cei de pe salvare au spus că nu rămân și că pleacă la un caz, jocul a fost întrerupt.

Până în acel moment, Mioveniul jucase destul de bine, galben-verzii ratând câteva ocazii bune de gol. Năstăsie a trimis puțin peste un lob, portarul fiind învins, Staicu a reluat cu capul, milimetric pe lângă, din careu, după o centrare de pe stânga, iar Mazilu a tras și el pe lângă, din careu.

La Mioveni au jucat: Popescu – Tirică, Ionuț Stoica, Vișa, Tomozei – Galan, Boboc – Mazilu, Năstăsie, Ayza – Staicu.

Revanșa are loc miercuri

CS Mioveni și CS Afumați se vor întâlni totuși într-un meci care să dureze 90 de minute. Cele două echipe au stabilit să joace din nou miercuri, partida urmând a avea loc la Mioveni, la ora 11:00. În aceeași zi, galben-verzii vor mai juca un joc de pregătire, seara, la 18:00, cu AS Valea Ursului. Sâmbătă, este programat apoi ultimul amical al verii, cu Chindia Târgoviște, însă deocamdată nu s-a stabilit locația. 

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 15:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă