Amicalul dintre Ceahlăul și Gaz Metan a fost amânat cu o zi. Ce spun Petriș și Stancu despre obiectivul medieșenilor

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 16:51 Pregătiri, amicale
Amicalul dintre Ceahlăul și Gaz Metan a fost amânat cu o zi.** Ce spun Petriș și Stancu despre obiectivul medieșenilor

Amicalul dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Gaz Metan Mediaș, ultimul pentru ambele echipe, a fost amânat cu o zi din cauza condițiilor meteorologice.

Testul dintre cele două fost prim-divizionare ar fi trebuit să se desfășoare astăzi după-amiază la Sovata, însă ploaia care a căzut în ultimele două zile a făcut impracticabil terenul de joc. Întâlnirea nu a fost anulată, ci reprogramată pentru vineri dimineață, dar pe un alt stadion. Gazul vine de acestă dată la Piatra Neamț pentru a scuti fostul rival de o cheltuială pe care cu greu și-o permite în această perioadă.

Petriș și Stancu iau în calcul doar promovarea

Înaintea jocului amical, medieșenii au reușit să-l convingă pe Tiberiu Periș (21 ani) să semneze un contract valabil pe două sezoane. Tânărul mijlocaș a evoluat ultima dată la FC Brașov, echipă împotriva căreia se va lupta pentru promovarea în Liga 1.

Despre obiectivul promovării a vorbit și Mihai Stancu (19 ani). Mijlocașul este optimist în privința șanselor Gazului de a reveni încă după un an în Liga 1 și spune că s-a acomodat foarte repede la noua sa echipă. Fostul jucător al echipei SCM Argeșul Pitești a semnat cu medieșenii un contract valabil pe patru sezoane.

Medieșenii scot la vânzare cinci tipuri de abonamente

Altfel, conducerea clubului de pe Târnava Mare va pune în vânzare la începutul săptămânii viitoare, de pe 24 august, la casa de bilete de la stadionul Gaz Metan, abonamentele pentru noul sezon de Liga 2. Acestea vor fi emise în cinci tipuri: pentru un an va costa 150 lei, pentru doi ani prețul este de 280 lei, iar pentru un abonament pe trei ani, costul este de 390 lei. În Sectorul D se vor elibera abonamente de tip „Tata și copilul”, la aceleași preturi. Acest tip de abonament presupune eliberarea unui abonament pentru două locuri învecinate, ambele urmând a fi trecute pe același card. La tribuna oficială prețul unui abonament este de 500 lei.

Foto: Lucian DANCIU
Video: Nova TV
 

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 16:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă