Amicalul dintre ACS Poli și Dinamo nu se mai joacă: „Suntem într-o criză și nu putem nega asta”

Amicalul dintre ACS Poli și Dinamo nu se mai joacă:**

Partida amicală dintre ACS Poli și Dinamo București, care trebuia să se dispute miercurea viitoare în nocturnă pe „Dan Păltinișanu”, a fost anulată. Gruparea de Liga 1 e cea care a anunțat că nu mai poate efectua deplasarea la Timișoara.

„Câinii” s-au sucit și nu mai vin pe 25 martie în Banat. Partida-test cu bucureștenii era așteptată cu sentimente diferite de timișoreni. Dacă unii se bucurau de prezența „dușmanului”, fie și pentru un amical, alții se întrebau ce caută Dinamo într-un „amical” pe Bega. Meciul era posibil datorită relației bune cu fostul manager al vechiei Poli, Daniel Stanciu, acum oficial al celor din „Ștefan cel Mare”.

Se pare că evenimentele din ultimul timp și-au pus amprenta asupra deciziei. Marți, Dinamo a pierdut lamentabil cu noul (vechiul) antrenor Flavius Stoican pe bancă. A fost un 0-3 pe teren propriu în compania Concordiei Chiajna în runda a 22-a a Ligii 1. „Suntem într-o criză și nu putem nega asta”, a declarat Daniel Stanciu. Dinamo se află pe locul 6 în campionat și s-a despărțit recent de Mihai Teja.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă