Amicalul cu Cherno More Varna se dispută sâmbătă

Mihai Andries 07 Feb. 2014, 19:24 Pregătiri, amicale
Amicalul cu Cherno More** Varna se dispută sâmbătă

Universitatea va susține mâine cel de-al doilea joc de verificare din stagiul centralizat de la Belek. Echipa Craiovei va întâlni sâmbătă, de la ora 15, Cherno More Varna, grupare din prima ligă bulgară. Cherno More ocupă locul 6 la finalul turului de campionat, fiind imbatabilă în ultimele șase jocuri oficiale. Una dintre vedetele adversarilor noștri este atacantul gambian Bakari, care a reușit 8 goluri în prima parte a sezonului. Ceilalți stranieri ai formației bulgare sunt mijlocașul defensiv brazilian Edenilsov și atacantul nigerian Okoro.

În partida cu Cherno More Varna, Ovidiu Stângă îl va testa și pe belgianul Jason Vandelannoite, jucător venit în probe în cursul acestei săptămâni.

În primul amical disputat miercuri, Universitatea Craiova a întrecut cu 4-0 echipa germană Dynamo Dresda II, grație reușitelor lui Valskis, Ganea, Ferfelea și Voinea.

În cantonamentul de la Belek, echipa Băniei va mai avea alte două teste: pe 11 februarie împotriva georgienilor de la Zugdidi, iar pe 14 februarie contra rușilor de la Yenisey.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 07 Feb. 2014, 19:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă