Amicalul cu Atletic s-a terminat mai devreme! Nocturna de la Bradu a cedat

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 15:15 Pregătiri, amicale
Amicalul cu Atletic s-a terminat mai devreme!** Nocturna de la Bradu a cedat

FC Argeș a jucat aseară un nou meci de verificare împotriva formației Atletic Bradu. Partida s-a terminat mai devreme decât era preconizat, deoarece nocturna a cedat la începutul reprizei secunde.

În această partidă, antrenorul piteștenilor, Iulian Crivac, a apelat și cei trei jucători sârbi aduși în probe la recomandarea lui Zoran Milosevic.

„Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat, din păcate noi nu avem deocamdată generator. Nocturna nu este finalizată și exista acest risc de a se stinge. Bine că nu a fost un meci oficial.”, a declarat Cristi Soare, președintele formației Atletic Bradu

Cristi Soare a vorbit la finalul partidei și despre plecarea lui Pampea de la echipă. „Pampea a renunțat pentru că s-a dus după soție la Cluj, plus că a prins și un post de stagiar de doctor. Acum urmează să căutam un antrenor. Nici nu mă gândesc să nu promovez anul acest. Pe 4 februarie o să plecăm opt zile la Căciulata, iar după ne vom întoarce acasă pentru meciuri de verificare. Vrem să facem și un amical cu Senegal.”

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă