Amicali în pumni! Testul dintre FC Argeș și CSM s-a întrerupt în minutul 7, Tomozei a fost călcat în picioare de piteșteni

04 Aug. 2012, 14:47 Pregătiri, amicale
Amicali în pumni!** Testul dintre FC Argeș și CSM s-a întrerupt în minutul 7, Tomozei a fost călcat în picioare de piteșteni

Partida amicală care începuse azi în Trivale, între FC Argeș și CSM Râmnicu Vâlcea s-a întrerupt în minutul 7, după de fundașul oaspeților, Tomozei a fost luat la pumni de toată banca argeșeană.

Ceea ce trebuia să fie un simplu meci de verificare s-a terminat lamentabil, în minutul 7, după atitudinea golănească a argeșenilor. Fundașul vâlcenilor, Tomozei, a avut o intrare ceva mai dură și a fost luat la pumni de toți argeșenii de pe banca de rezerve, în frunte cu antrenorul de portari.

Spiritul de luptător al lui Martinovic pare să lipsească total la CSM, toți fotbaliștii vâlceni mărginindu-se doar să privească cum colegul lor este tăvălit pe jos de 15 argeșeni cu atitudine de golani. Imediat, antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon și-a scos echipa de pe teren. „Dacă în minutul 7 au sărit toți să-l bată pe Tomozei, care și așa e firav, mă gândesc că în minutul 15 scoteau cuțitele și pistoalele. Am decis să îmi scot echipa de pe teren, pentru mine primează siguranța jucătorilor mei. Asta este, arbitrul trebuia să îi dea galben sau chiar roșu lui Tomozei și amicalul continua, nu să sară 10 inși să îl calce în picioare” a spus Artimon.

Aflat în tribună, directorul tehnic al SCM Pitești, Vasile Popa a înjurat și el ca la ușa cortului echipa vâlceană, în momentul în care părăsea terenul. Atitudinea acestuia va duce probabil și la anularea amicalului dintre CSM și SCM Pitești, programat pe 11 august.

Iată cum arătau echipele de start:
CSM: Dzelme-Tomozei, Plecanciuc, I.Popescu, Vătăjelu-Vasile, Pârvu, S.Popescu, Văduva-Totâlcă, C.Stoica
FC Argeș: Vreme-Negrea, Ianuși, Negoiță, Briceag-Popa, Cârstoiu, Răuță, Doman-Ivănică, Stănescu

Articol scris de Adi Georgescu

04 Aug. 2012, 14:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă