Amicalele Domneștiului în zodia zăpezii!

25 Jan. 2012, 10:23 Pregătiri, amicale
Amicalele Domneștiului** în zodia zăpezii!

După ce au ratat amicalul de sâmbătă cu Tunariul, din cauza căderilor de zăpadă din weekend, elevii lui Vali Bădoi au primit invitația de a juca cu Concordia Chiajna la Izvorani, azi de la ora 17. Din păcate pentru ei, nici de această dată nu au avut mai mult noroc, deoarece zăpada căzută peste noapte a dat peste cap planurile tuturor.

La nivel de lot după ce oficialii grupării ilfovene au ajuns la un acord privind rezilierea contractelor lui Marian Alexandru, Ștefan Stere și Bogdan Popescu, ultimul dând deja probe la Berceni. Tot la capitolul plecări, Domneștiul se poate lăuda cu trei jucători care au ajuns la echipe din eșaloane superioare. Dacă plecarea lui Balauru la Vâlcea nu e o surpriză, în schimb transferul lui Ionuț Niculae (foto) la Argeș este o lovitură. Însă marea bombă vine de la juniorul Gabriel Radu, care a ajuns la Honved Budapesta!

Momentan, la capitolul sosiri, Domneștiul nu are niciun transfer perfectat, dar există discuții cu un mijlocaș care a jucat în trecut la Tunari.

Mai au doar cinci amicale antamate

Programul de pregătire al Domneștiului a fost dat peste cap de zăpadă după ce amicalele cu Tunari și Chiajna au fost anulate. Astfel că ilfovenii au mai rămas doar cu cinci amicale, primele două fiind cu Berceni (28.01) și Balotești (01.02)

Că tot vorbi de cantonament, acesta va avea loc la Ciuta, urmând a începe pe 2 și a se termina pe 12, după care ilfovenii mai au trei meciuri în program. Primul cu Afumați, pe 15 februarie, urmat trei zile mai târziu de unul cu Corbeanca. Ultimul amical va fi pe 25 cu Juventus București, dar există destul de multe șanse ca între ultimele două să se mai intercaleze un amical în funcție de vreme și de starea terenurilor.

Sursa: IlfovSport

25 Jan. 2012, 10:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă