Amicale ad-hoc pentru UTA

31 Jan. 2012, 07:55 Pregătiri, amicale
Amicale ad-hoc** pentru UTA

După o săptămână în care au pus mare accent pe pregătirea fizică, puține fiind ocaziile în care utiștii au văzut mingea, Roland Nagy și Dan Stupar doresc să le ofere elevilor lor și bucuria jocului, cu scopul de a-și face și ei o părere despre minusurile echipei la acest moment.

Astfel, după 1-0 cu Național Sebiș, „alb-roșii” au acceptat invitația celor de la Flacăra Făget pentru un test ce va avea loc astăzi, dar au și fixat din proprie inițiativă un amical la Ineu, cu formația de Liga a 4-a pregătită de Adrian Abrudean. Meciul cu Făgetul va avea loc la Ineu, pe terenul „Armonia”, de la ora 11, iar confruntarea cu zărăndanii, pe „Centralul” din orașul de pe Crișul Alb, miercuri, de la ora 11.

Probabil, în ambele întreceri, pe gazon se va afla și Florin Hidișan, mijlocașul antrenându-se din nou normal de luni, după mici probleme musculare. În schimb, tânărul mijlocaș Marco Muscă, este scos din circuit din pricina unei entorse la gleznă.

UTA a efectuat ambele antrenamente de luni pe terenul din Dezna, dimineața fiind dedicată alergărilor, iar după-amiaza, exercițiilor de forță generală și câtorva jocuri tematice.

sursa: Sport Arad

31 Jan. 2012, 07:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă