Amical între concitadine

24 Jul. 2009, 12:29 Pregătiri, amicale
Amical între concitadine

UTA, într-o formulă schimbată față de cea care a încheiat, duminică, stagiul centralizat de la Moneasa, a învins joi seară, cu scorul de 1-0, pe ACU Arad, într-un joc de pregătire disputat pe stadionul „Francisc Neuman”, în prezența a circa 200 de spectatori. Unicul gol al meciului l-a înscris Gadio Demba, în minutul 4, după o acțiune a lui Drida.

 

Bătrâna Doamnă a venit cu patru noutăți față de ultimul meci amical, cel de duminică, cu Național Sebiș: portarii Mârne și Amammo, fundașul Bilia și atacantul Jivan. Amammo a sosit în cursul după-amiezii de ieri din Suedia, fiind introdus în prima repriză, când a avut o intervenție reușită, la o lovitură liberă în vinclu, trimisă de Bota. Bilia a evoluat ca mijlocaș dreapta, într-un sistem 3-5-2, după care a trecut ca fundaș dreapta și mijlocaș la închidere. Bilia vine de la Arieșul Turda și este campion național de juniori cu UTA. Jivan este un atacant adus în probe de la Jimbolia.

 

Ionuț Popa a ales pentru prima repriză un 11 compus din: Amammo – Pocuca, Mutulescu, Yanchuk – Bilia, Drida, Apostol, Nădăban, Fritea – Demba, Edson (35 Gâlcă). Principalul utist a ținut să testeze un sistem 3-5-2, dar a renunțat după circa 20 de minute, deoarece flancurile rămâneau descoperite, utiștii permițând astfel adversarului să domine și să ajungă ușor la poartă.

 

În partea a doua, pentru UTA au jucat: Mârne – Turcuș, Pocuca, Pascariu, Yanchuk – Gâlcă, Apostol, Drida, Fritea – Leucuța, Jivan, pe parcurs mai intrând juniorul Draia. Roman n-a fost utilizat, fiind accidentat. De subliniat că arbitrul de centru, Carlos Borugă, a arătat trei cartonașe roșii: Mutulescu, Drida și Onu, însă tehnicienii au avut posibilitate de înlocuire.

 

Meciul a fost unul pur de antrenament, cu puține reușite de-o parte și de alta. ACU a venit direct de la Moneasa, din cantonament și, pe un fond de oboseală, și-a rulat întreg lotul. Costel Bogoșel, antrenorul formației ACU Arad, a început jocul cu: Pășcălău – Coca, Nicolau, Miculescu, Lupu – Mihăilescu, C. Roșca, Onu, Petrescu – Bota – Bențe, în teren mai intrând: Rusu, Aldea, Olteanu, Pjevic, Țârlea, Novacovici, Olariu, Siminic, Ochiu, Ndoye și Filaret.

 

UTA va juca sâmbătă seara, de la ora 19, în deplasare, în compania formației maghiare din Mako.

 

 

Articol scris de: Sebastian Șiclovan

24 Jul. 2009, 12:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă