Amical încins în „Cetate”

04 Feb. 2012, 16:44 Pregătiri, amicale

FC Unirea Alba Iulia și FC Cisnădie (liga a III-a) s-au înfruntat în această dimineață pe terenul al II-a din cadrul complexului „Cetate”, meciul fiind însă întrerupt după numai o jumătate de oră, la scorul de 1-0. Golul albaiulienilor a fost reușit în minutul 18 de D. Militaru, cu un șut superb în vinclu de la 16 metri.

Cele două echipe au avut ghinionul de a juca pentru un teren acoperit de zăpadă, care le-a pus mari probleme și implicit a dus la contacte tari între jucători, unele mai mult sau mai puțin voite.

În minutul 30, duelul dintre Bucurică și Șaucă a încins spiritele între cele două echipe, iar arbitrul Mihai Țâra i-a eliminat pe amândoi. Nemulțumiți de starea gazonului și acuzând „agresivitate” în tabăra uniristă, președintele echipei și în același timp viceprimarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a decis să scoată echipa de pe teren.

„E greu să eviți contactele pe un teren acoperit cu zăpadă. Până la urmă era un antrenament util pentru ambele echipe”, a comentat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Pentru a-și continua antrenamentul „alb-negrii” au disputat în continuare un joc școală. Luni, cu începere de la ora 13.00, Alba va întâlni în deplasare Sănătatea Cluj, în cel de-al treilea amical al iernii.

Au fost utilizate următoarele echipe:

FC Unirea (antrenor Stelian Gherman): Pascal – Mădularea, Schuller, I. Șerban, B. Bucurică – Cl. Oara, D. Militaru, Pleniceanu, Al. Giurgiu – S. Mureșan, Pecarov. La meciul școală au mai jucat: Lasc, Toderaș, Moga, Negura, Potopea, Ciofu, Oniga, Stan, Man și Cl. Ban (Gloria Arad, mijlocaș ofensiv).

FC Cisnădie (antrenor Fane Fogoroși): Buduru – Savin, Câmpean, Ciobanu, Medeșan – Șaucă, Grigoroșcuță, Chimir, Siecoban – I. Szabo, P. Muntean. Pe bancă: Dani, Armenean, Simion, Grecu, Neagu, Bărculeț, Piko, Onuț, Basile.

Articol scris de Lucian DANCIU
Foto Cosmin Nistor

04 Feb. 2012, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă