Amical ilfovean la -15°!

02 Feb. 2012, 16:53 Pregătiri, amicale

Ieri de dimineață complexul de la Izvorani a găzduit duelul ilfovean dintre Viitorul Domnești și CS Balotești. Cele două conjudețene au avut de înfruntat un rival fără măsură: o temperatură infernală de sub -15 grade! La finalul a două reprize de câte 45 de minute, Baloteștiul s-a impus la limită pe final prin golul lui Florin Anton (foto, în galben-albastru), la o fază la care Domneștiul a acuzat un fault în atac.

Dacă Baloteștiul s-a aflat la al doilea amical din pauza de iarnă a campionatului, în schimb Domneștiul a evoluat pentru prima dată într-un meci de pregătire. Cum s-a ajuns la această situație neplăcută pentru Vali Bădoi, tehnicianul echipei din Domnești? Tot frigul de afară, dar și ninsorile abundente au fost de vină, Domneștiul ratând până acum trei amicale din cauza intemperiilor vremii!

Amical decisiv în stabilirea lotului pentru cantonament

Tocmai lipsa meciurilor de pregătire l-a obligat pe Bădoi ca în prima parte a meciului să introducă jucători veniți în probe sau de abia transferați de gruparea ilfoveană pentru a-și putea face o primă impresie asupra lor, în condițiile în care de azi echipa a plecat în cantonament la Ciuta! Lipsa de omogenitate s-a văzut pe teren, începutul de meci aparținând clar Baloteștiului. Treptat partida s-a mai echilibrat, schimbările făcute după pauză aducând un plus de ritm jocului, dar și câteva intrări mai tari ale jucătorilor de la Balotești.

Fluierul de final a consemnat prima victorie a lui Tudorel Dumitru pe banca Baloteștiului, dar și bucuria jucătorilor din ambele tabere că au scăpat de frigul cumplit de la Izvorani.

CS BALOTEȘTI 1-0 VIITORUL DOMNEȘTI (0-0) Fl. Anton

Balotești: Grancea – Găman, Ardeleanu, Flămânzeanu, Fl. Anton – Chirilă, Pojer, Pârvan – Marinaș, Turcu, V. Andrei. Au mai jucat Fulga, Mincu – Al. Tudor, I. Sandu, Giugiumică, Al. Badea, Zoicaș, Ciribașa, Telea, Moț. Antrenor Tudorel Dumitru

Domnești: Iordan – Burcea, Grinzeanu, Tița, Dincă – M. Sandu, Samuel, Teleoacă, Nicolescu – Mănescu, Nedelcu. Au mai jucat: Dezmirean – N. Dumitru, Condea, Popică – Țane, Gârlescu (Teleoacă), Cr. Dinu, Duca – Cr. Iancu, Păuna, Latu. Antrenor Vali Bădoi

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

02 Feb. 2012, 16:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă