Amical de lux pentru Înainte Modelu: Dinamo i-a chemat miercuri în Capitală

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 15:37 Pregătiri, amicale
Amical de lux pentru Înainte Modelu:** Dinamo i-a chemat miercuri în Capitală

Gruparea antrenată de Valeriu Petrescu a primit invitația clubului de Liga 1 de a disputa un amical la mijlocul acestei săptămâni. Coordonatele finale acestei întâlniri vor fi stabilite în funcție de starea vremii în ziua de miercuri, atunci când va avea loc duelul între cele două echipe.

În mod normal, partida ar trebui să se joace pe stadionul central din complexul din șoseaua Ștefan cel Mare, de la ora 11, însă dacă afară va ploua, planul este de a se muta meciul o oră mai târziu pe sintetic, vizavi de Cora Pantelimon, cel mai probabil pe baza Metaloglobus, acolo unde dinamoviștii își fac antrenamentele în mod regulat.

Recital contra Callatisului

În altă ordine de idei, sâmbătă, modelenii au învins cu 5-0 pe Callatis Mangalia, marcatorul primului gol fiind chiar unul dintre jucătorii aduși la gruparea călărășeană în această iarnă de la constănțeni, Dincă Calagi. Lista marcatorilor i-a mai cuprins pe Patrianca, Tene, Truță si Stanciu, toți transferați în pauza de iarnă.

Conform Sport Călărășean, Valeriu Petrescu a început meciul cu L. Dobre – Cr. Dumitrescu, Topor, S. Matei, Nițescu – Calagi, Huzuneanu, Tănase, Tene – Patrianca, Stavilă. In repriza a doua, pe teren s-au aflat urmatorii jucatori: G. Bratu – L. Mitrea, Topor, S. Matei, Nițescu – Tene (”60 Tănase), Huzuneanu (”60 Patrianca), Bolat, M. Șerban – Truță, V. Stanciu

 

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă