Amical cu „victime”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 11:52 Pregătiri, amicale
Amical cu „victime

CSM Câmpina s-a impus în ultimul amical de dinaintea startului în Liga a III-a, acolo unde echipa a ajuns în premieră. Prahovenii antrenați de Valentin Sinescu au învins cu 2-1 o echipă adversă destul de bine închegată, care și-a „adjudecat” prima repriză, ca scor și joc, în timp ce gazdele au „întors” soarta meciului în partea secundă, când au reușit să marcheze de două ori.

Meciul a fost însă unul cu probleme din punctul de vedere al accidentărilor, apărând două evenimente nedorite pentru Sinescu înainte de startul oficial. Mai întâi, căpitanul Valentin Sandu a suferit o entorsă și a ieșit „pe brațe” din teren, stafful gazdelor trimițând repede un om „la Peco” pentru a cumpăra gheață (!!!), în timp ce, după pauză, atacantul Cătălin Vlad – care și marcase golul egalizator, a suferit o leziune musculară, care, astăzi, va primi verdictul final din partea medicilor, deși se pare că este vorba despre o ruptură, care-l va face indisponibil mai bine de o lună!

Meciul în sine a început mai bine pentru oaspeți, care au deschis repede scorul (minutul 9) prin Marinaș, în urma unei pase pe culoar primite de la Voinea. Și la acest scor tot oaspeții au fost mai periculoși în fața porții, Marinescu aflându-se la originea ocaziilor: 11 – șut scos de Bica în corner; 23 – reluarea sa a trecut de puțin pe lângă poartă.

După pauză, muștruluiți de tehnicianul Valentin Sinescu, câmpinenii au început perfect repriza secundă și în doar patru minute au întors scorul: 1-1 – „vitezistul” C. Vlad a înscris cu stângul din interiorul careului (53); 2-1 – lovitură liberă executată magistral de D. Nae, de la 20 de metri (57).

Până la finalul jocului, tot prahovenii au fost mai periculoși în faza porții, prin deja amintitul Nae (71, 78) și A. Ilie (86). Așadar, a fost un joc util pentru câmpineni, care sâmbătă pornesc, în premieră, pe scena Ligii a III-a, în compania „vecinilor” de la Conpet.

CSM Câmpina – CS Ștefănești 2-1 (0-1)
Stadion: „Rafinărie”, Câmpina. Spectatori: circa 100. Au marcat: C. Vlad (53), D. Nae (57) / Marinaș (9).

CSM: Bica – R. Catană, M. Tudor, Sandu (cpt), Nincă – Iloiu, C. Dumitrescu – Nae, Burloiu, Băcioiu – C. Vlad. Au mai jucat: Filip, A. Lungu, Jercălău, Bencea, A. Ilie, Rondey Sno. Antrenor: Valentin Sinescu.

CS Ștefănești: Oprea – Marinescu, Ghinea, Burnea, Voineag – Negrea, Florea, Negoescu – Mihai, Marinaș, Voinea. Au mai evoluat: Pacinski – Dumitrache, Dumitru, Oșca, Nicolae, Arsu, Bădulescu. Antrenor: Florin Tudor.

Avertismente: Nae (72)/Negoescu (69).
Arbitri: Mihai Amorăriței – Dragoș Pantilie (ambii, din Câmpina) și Marcel Marin (Ploiești).

Articol scris de Marian DIMA și Marcel MARIN

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă