Amical cu liderul din Serbia a picat, ACS Poli o va întâlni pe CFR Cluj!

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 17:00 Pregătiri, amicale
Amical cu liderul din Serbia a picat,** ACS Poli o va întâlni pe CFR Cluj!
Test de verificare cu campioana en-titre. Amicalul cu liderul din prima ligă sârbească, Vojvodina Novi sad a „picat”, astfel că diriguitorii grupării alb-negre au găsit un alt adversar. Astfel, ACS Poli va juca la Cluj, cu CFR, echipă ce reprezintă România în grupele Ligii Campionilor.

Meciul va avea loc vineri, 7 septembrie, de la ora 18,30, pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu”. Altădată de o importanță vitală, acest joc dintre Cluj și Timișoara va fi un amical. Feroviarii au weekend liber din cauza preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar ACS stă în etapa a 2-a din B2.

Testul s-ar putea dovedi edificator înaintea unei deplasări foarte grele, la CS Mioveni, echipă retrogradată dar iertată de penalizarea pentru neîndeplinirea baremului în Liga I.

La Mioveni în etapa a III-a, bănățenii se vor putea bucura și de aportul lui Petre Goge, suspendat în prima etapă. În timp ce un alt tânăr U21, Florin Anițoiu, indispoibil din cauza unei entorse, pare să-și revină până la ora jocului de pe 15 septembrie.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 05 Sep. 2012, 17:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă