Amical cu Flacăra pe sintetic, în loc de Hunedoara pe gazon

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 19:53 Pregătiri, amicale
Amical cu Flacăra pe sintetic, în loc de Hunedoara pe gazon

ACS Poli va evolua sâmbătă pe teren sintetic într-un joc amical împotriva celor de la Flacăra. Inițial, timișorenii trebuiau să întâlnească pe gazon natural FC Hunedoara (liderul C5), dar acest test a fost anulat din cauza vremii potrivnice.

Flacăra Făget, la fel ca ACS Poli, stă în runda din weekend. Cealaltă variantă de adversar de teste pentru trupa pregătită de Valentin Velcea era Millenium Giarmata, care la rândul ei nu are adversar în Liga a III-a, însă timișenii au mai fost întâlniți în perioada de pauză. Flacăra, echipă mutată în Calea Șagului în vara trecută, a fost indicată din toamnă ca posibilă echipă secundă pentru timișoreni, dar discuțiile dintre cele două tabere nu s-au concretizat în iarnă. În acest moment echipa pregătită de fostul polist Costel Ionilă ocupă locul 2 în C4.

Condițiile meteorologice le-au stricat și ieri planurile bănățenilor din eșalonul secund. Aceștia trebuiau să efectueze în cadrul unei ședințe foto și poza de grup pentru retur, dar acțiunea în aer liber a fost amânată din cauza ploii.

Jocul ACS Poli – Flacăra se va disputa sâmbătă, de la ora 14, pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinișanu”.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

 

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 19:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă