„Am tratat meciul cu superficialitate. S-a văzut lipsa de concentrare”

14 Aug. 2011, 11:22 Pregătiri, amicale

Antrenorul formației ieșene, Marius Baciu, s-a declarat nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în amicalul cu CFR Pașcani, afirmând că deocamdată are emoții pentru startul campionatului.

„Deocamdată am emoții. Față de meciul trecut (n.r. 3-1 cu FC Botoșani), din urmă cu o săptămână, nu s-a schimbat nimic la nivelul jocului, ci doar la antrenamente. A fost însă un meci amical, sunt convins că dacă era vorba despre un meci oficial, altfel s-ar fi jucat. Băieții au tratat meciul cu superficialitate și asta s-a văzut. Sper ca ei să-și dea seama că simpla lor prezență pe teren nu rezolvă și problema rezultatului. Dacă nu vom trata toți adversarii la fel, cu seriozitate, vom avea probleme. Dacă la meciul trecut i-am felicitat, nu pot face același lucru și acum, pentru că așteptam mai mult. S-a văzut lipsa de concentrare”, a spus Marius Baciu.

Crețu și Marin vor fi împrumutați

Tehnicianul a adăugat că jucătorii Crețu și Alex Marin vor fi împrumutați la alte echipe, urmând ca în locul lor să vină alți fotbaliști până la startul campionatului.

„Crețu și Marin vor fi împrumutați și este posibil să mai plece încă unul sau doi jucători în câteva zile, iar în locul lor să mai vină cel puțin un fotbalist. Vom vedea pe ce post. În privința lui Onofraș, el este un jucător extrem de important pentru echipă și vom încerca să-l aducem la forma fizică optimă într-un timp cât mai scurt, astfel încât să-l putem folosi titular”, a mai spus Baciu.

articol scris de Narcis Pohoață

14 Aug. 2011, 11:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă