„Am nevoie de barbați, nu de ‘păsărici'”. Rică Neaga, nemulțumit după ce Sebișul a pierdut amicalul cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 31 Jan. 2016, 18:29 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a câștigat cu 2-0 amicalul disputat sâmbătă, pe sinteticul de la Tărlungeni, cu Național Sebiș. Cătălin Stan și Ionuț Biceanu au înscris cele două goluri ale victorie echipei argeșene din Liga 2.

Trupa lui Adrian Neaga a avut prima mare ocazie a meciului, chiar în minutul 5. Lazea a pasat bine pentru Velici, care a reluat în bara porții lui Popescu. Totuși, cei care au deschis scorul au fost argeșenii, care au punctat prin Cătălin Stan, în minutul 24. Sebișenii au reacționat prin șutul lui Avramescu, parat de Popescu, iar pe finalul reprizei au ratat din nou egalarea după ce juniorul Susan a irosit o ocazie imensă. E 1-0 pentru Mioveni după primele 45 de minute ale amicalului cu Mioveniul.

În partea a doua a jocului, Biceanu (57) a mărit diferența de pe tabelă după ce a reușit o scăriță de la 20 de metri peste portarul Bujor. Negoescu a fost aproape să reducă din diferență pe final, însă a irosit o nouă ocazie mare în contul Sebișului, astfel că rezultatul a rămas 2-0 pentru CS Mioveni.

CS Mioveni: Popescu – Tirică, Calvin, Negoiță, Ct. Stan – A. Popa, Mîrzeanu, Galan, Florescu – Nilă, Vintilă. Pe parcurs au mai intrat: Sima, Croitoru, Toriște, Bogdan Stoica, Șchiopu, Edi Stoica, Biceanu, Neacșu, Ayza, Năstăsie, Ivan, Fulga, Lazăr și Trașcu.

Național Sebiș: Tomșa – Dăruială, Țoca, Neacșu, Cherecheși – Lazea, Zurbagiu – Susan, Avramescu, Z. Radu – Velici. Din repriza a doua s-a jucat în formula: Bujor – Dăruială, Țoca, Neacșu, Cherecheși – Rus, Avramescu, Stoian, Mihuța – Rădulescu, Negoescu.

„Sunt puțin supărat pe atitudinea unor băieți, care nu e tocmai cea dorită de mine. Le-am și spus, eu am nevoie de barbați, nu de >, iar cei care nu înțeleg asta vor pleca. În acest moment, chiar cred că ne vom mai despărți de unii jucători. Am întâlnit o echipă matură, experimentată, din prima parte a clasamentului ligii secunde, dar asta nu este o scuză pentru momentele în care noi nu ne concentrăm cum aș vrea eu. Ratăm prea mult, din poziții clare, iar golurile pe care le luăm sunt, practic, cadouri pentru adversarii noștri. Oricum, în această perioadă de acumulări fizice nu mă interesează prea mult rezultatele, ci aspectul tactic și atitudinea lor în teren”, a spus, pentru Sport Arad, antrenorul sebișenilor, Adrian Neaga.

CS Mioveni va juca următorul meci amical miercuri, cu AS Râșnov, în timp ce Național Sebiș întâlnește, marți, de la ora 11:00, pe „ICIM”, pe FC Brașov.

Marius ANGHEL 31 Jan. 2016, 18:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă