„Am fost prea timorați de numele TSKA Moscova”

09 Feb. 2012, 18:45 Pregătiri, amicale

În ultima rundă din „Marbella Cup 2012”, Poli a pierdut cu 0-2 contra lui TSKA Moscova, echipă care va evolua peste două săptămâni în optimile de finală ale UEFA Champions League. Formația bănățeană s-a prezentat onorabil în fața puternicei echipe ruse și a fost aproape de a echilibra scorul în câteva rânduri. Cele mai mai mari șanse le-au aparținut lui Axente, în minutul 7, când atacantul aflat în pozitie bună la 16 metri a șutat în brațele portarului și lui Chiș, în minutul 56, mijlocașul reluând peste poartă, din fața careului mic, singur cu goalkeeper-ul moscovit. TSKA a punctat prin Dzagoev. Acesta a înscris în minutul 17, după o fază creată de Tosic, și în minutul 50, când a punctat cu capul din cinci metri, după ce Musa a nimerit transversala.

„Îmbucurător este faptul că ne-am creat ocazii în fața unei echipe de Champions League. Golurile le-am încasat în urma unor greșeli individuale. Nu vom avea probleme în momentul în care vom reuși să înlăturăm aceste erori personale. Ne-ar trebui mai multă responsabilitate în astfel de situații. Am fost prea timorați de numele TSKA Moscova. În rest, pot spune că sunt o serie de lucruri bune, mai ales că ocaziile ce le-am creat și azi și în jocul cu Lech nu au fost întâmplătoare. Vreau mai multă implicare din partea jucătorilor și mai multă receptivitate față de cerințele de ordin tehnico-tactic. Am încredere că această echipă poate mai mult!”, a spus Valentin Velcea la finalul meciului pierdut cu TSKA Moscova, scor 0-2.

FC Timișoara: Lepmets – Mera (46 Belu-Iordache), Ilie (87 Dăruială), Scutaru, Pătraș (68 Sandu) – Fuchs (46 Chiș), Gorobsov (46 Zaluschi), Poparadu – Goga (73 Popovici), Cârstea (84 Ricketts) – Axente (68 Popa).

TSKA: Rebiakin – A. Berezutski (61 Nababkin), B. Berezutski (61 Vasin), Ignasevich (86 E. Ivanov), Scenikov (86 Adams), Aldonin (61 Mamaev), Wernbloom (46 Semberas), Dzagoev (72 Rahimic), Kim (61 Seku), Musa (61 Necid), Tosic (82 Serderov).

Sursa: poli.tm.ro

09 Feb. 2012, 18:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă