„Am cerut mai mult de la toți jucătorii, nu doar de la Nădăban”

31 Jan. 2012, 16:26 Pregătiri, amicale

La finalul turului, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a avut discuții particulare cu câțiva dintre jucătorii care, pe undeva, au rămas datori în campania de toamnă. Printre ei s-a aflat și Cornel Nădăban, fotbalist care a ținut să precizeze încă din prima zi a cantonamentului de la Moneasa că va face tot ce va ține de el pentru a reveni la forma de altădată. Deși acuza dureri de spate, mijlocașul utist a strâns din dinți și nu a ratat niciun antrenament în stagiul de pregătire, fiind și unul dintre remarcații jocurilor tematice de pe zăpadă.

Marți dimineața, Nădăban și-a dat drumul la joc la Ineu, chiar în localitatea sa natală, în amicalul cu Flacăra Făget. Mijlocașul a izbutit „dubla” în urma unor execuții frumoase, dar a creat și alte faze pentru colegii săi. „Am avut mai multe discuții la finalul anului trecut, dar și acum, de când am început pregătirea, cu jucătorii vechi și noi. Le-am repetat mereu că UTA nu poate fi niciodată o echipă de locul 8 în Liga a 2-a și că nu mai avem voie să facem pași greșiți în retur. Nădăban este doar unul dintre jucătorii care pot mult mai mult decât au arătat în tur, sper să continue pe această linie. Să nu uităm că a fost doar un meci amical, mai e o lună până la partidele oficiale și mai avem de pus la punct destule lucruri. E bine că unul sau altul se remarcă la aceste partide, de aia sunt aici, însă, la urma urmei, contează echipa și rezultatele ei”, a explicat Roland Nagy.

Pe de altă parte, antrenorul principal al „alb-roșiilor” a avut și o remarcă haioasă la adresa mijlocașului său. „Se simte din nou bine acasă, la Ineu, numai că în poartă nu mai este nașul său. Atâta timp cât Irimia a apărat aici, nu a prea găsit drumul spre gol pe acest teren. Probabil, își va dori mult să înscrie și joi, împotriva echipei locale, dar nu mai este acest lucru…”, a precizat tehnicianul arădenilor.

Sursa: Sport Arad

31 Jan. 2012, 16:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă