Aluminiștii au învins Bradu la scor de neprezentare

Publicat: 29 Feb. 2012, 18:24 Actualizat: 29 Feb. 2012, 18:25 Pregătiri, amicale
Aluminiștii au învins Bradu  la scor de neprezentare

Au câștigat penultimul amical al iernii. Aluminiștii s-au impus în această după-amiază cu 3-0 în fața celor de la Atletic Bradu. Antrenorul Daniel Mogoșanu a introdus în teren jucători care au evoluat mai puțin sau deloc în precedentele meciuri de verificare.

După succesul din weekend cu FC Caracal, echipa slătineană a revenit astăzi pe terenul sintetic de la Bradu, pentru a întâlni formația locală Atletic. Alro a obținut un succes la scor în fața argeșenilor, după ce la pauză avea un avantaj minim pe tabela de marcaj. Crețu a înscris la un sfert de oră de la fluierul de start, cu o execuție din careul de 6 metri. În partea secundă, Grosu și Crăciun și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor cu reluări din apropiere și au stabilit rezultatul final. Președintele executiv Jane Nițulescu spune că elevii lui Mogoșanu au avut o prestație reușită în această întâlnire.

„3-0 rezultatul final. Crețu, Grosu șu ultimul gol l-a dat Crăciun. A fost un joc bun”, a punctat Nițulescu.

Aluminiștii vor încheia sâmbătă seria meciurilor amicale ale pauzei competiționale. Fotbaliștii aflați sub comanda lui Mogoșanu se vor deplasa în Capitală, pentru a întâlni „satelitul” clubului Dinamo București. Partida se va disputa cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic al complexului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Atletic Bradu: Pampea (46 Mușat) – Diță, Velianu (46 Șerban), Suchiu, Popa, Frăsineanu, Ion Cosmin (46 Moraru), Pătrănoiu, Chelu, Păvăluță, Nicu Bogdan

Alro Slatina: Bănică (46 Mecea) – Pasăre (85 Stoica), Vișa (46 Grosu), Răducu, Anghelina (81 Velcovici) – Sergiu Popescu (77 Boroiban), Coman (85 Vuculescu), Precup (56 Săceanu), Boboacă (60 Mircea Voicu) – Crețu (77 Stancu), Stoianof (68 Crăciun)

Sursa: Olt TV

Publicat: 29 Feb. 2012, 18:24 Actualizat: 29 Feb. 2012, 18:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă