ALRO, victorie la limită cu Măciuca

21 Jan. 2012, 14:40 Pregătiri, amicale

Alro Slatina a început cu un succes seria jocurilor amicale programate în această pauză competițională. Pe stadionul „Metalurgistul”, fotbaliștii pregătiți de Daniel Mogoșanu au avut ca adversară formația de Liga a III-a Damila Măciuca, în fața căreia s-au impus cu scorul de 1-0.

Vâlcenii au dat o replică bună echipei de pe malul Oltului, a cărei victorie s-a conturat pe finalul partidei. În minutul 83, Crețu a executat înșelător o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, iar mingea deviată de Ene s-a oprit în plasa porții oaspeților.

La finalul întâlnirii, „principalul” Mogoșanu s-a declarat nemulțumit de atitudinea în joc a elevilor săi.

„Jucătorii au crezut că dacă joacă cu o echipă de Liga a III-a rezultatul o să vină de la sine, în special în prima repriză. Sunt un pic supărat pe atitudinea lor. Mai sunmt lucruri de pus la punct în toată această perioadă”, a declarat Mogoșanu.

Alro Slatina (prima repriză):
Bănică, Vigariu, Vișa, Grosu, Stoica, Sergiu Popescu, Quist, Coman, Stancu, Boroiban, Crăciun.

Alro Slatina (repriză a doua): Bănică (Mecea), Pasăre, Vișa (Grosu), Răducu, Anghelina, Alex, Precup, Săceanu, Voicu, Ene, Crețu.

Damila Măciuca: Stănciulescu, Stanca, Posteucă, Pârvulescu, Jugăstreanu, Rădoi, Codin, Geantă, Iordache, Popescu, Iancu.

sursa: Olt TV
foto de Augustin Predună

21 Jan. 2012, 14:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă