ALRO, victorie în primul amical al verii!

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 13:27 Pregătiri, amicale
ALRO,** victorie în primul amical al verii!

Divizionara secundă slătineană s-a impus, scor 3-1, în primul amical al verii, susținut în compania celor de la Inter Markus. Tehnicianul Dan Oprescu a trimis în teren juniorii, ceilalți componenți ai lotului susținând antrenament în ziua meciului.

ALRO Slatina a susținut, sâmbătă, primul amical al verii, adversara divizionarei secunde fiind câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Inter Markus. Antrenorul grupării slătinene a abordat amicalul cu juniorii, fiind, totodată, urmăriți la lucru atacantul de culoare Francisc Agbleta și fundașul sârb Ștefan Draskovic, sosiți în probe. Slătinenii au condus la pauză cu 1-0, prin „reușita” sârbului. Echipa Inter Markus a egalat prin Mitruță, ca până la sfârșitul întâlnirii, slătinenii să ducă scorul la 3-1 prin golurile marcate de Ștefăniță și Cuedan.

18 jucători s-au antrenat

Ceilalți componenți ai lotului, inclusiv jucătorii nou-veniți, au susținut antrenament în ziua disputării amicalului. Divizionara secundă mai are programate două meciuri de pregătire până la plecarea în cantonament. Miercuri, slătinenii întâlnesc, în deplasare, cu începere de la ora 20.30, Atletic Bradu, urmând ca vineri, de la ora 11.00, să joace cu FC Balș. Săptămâna viitoare, pe 22 iulie, ALRO Slatina va pleca în stagiul centralizat de la Poiana Brașov, urmând ca la revenirea în localitate să dispute o serie de amicale în compania colegelor de serie.

ALRO Slatina: Prisăceanu, Scheau, Draskovic, Gherghe, Ștefan, Căpățână, Cuedan, Covaci, Francisc Agbleta, Chira, Pîrvoiu, Perșinaru, Căpățână II, Alexie, Slavu, Bîră, Ștefăniță, Păianu.

Inter Markus: Dogaru, Dincă, Vasile, Măicăneanu, Vlada, Neamțu, Nistor, Mitruță, Ilie, Fieraru, Oprea. Au mai jucat: Petrișor Marin, Săvulescu, Becu, Tudor, Petre Radu, Titirișcă.

Oprescu: „Viitorul sună bine, sunt jucători foarte talentați, unii se vor regăsi în echipă”

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat plăcut surprins de evoluția jucătorilor tineri, în amicalul susținut cu Inter Markus. Tehnicianul divizionarei secunde a declarat că unii dintre ei au șanse reale de a evolua în Liga a II-a.

Pe lângă campania de achiziții bazată pe jucători cu prezențe în eșaloanele superioare, oficialii clubului slătinean au adus, în această vară, o serie de jucători de perspectivă, care în scurt timp ar putea face saltul în eșalonul secund. Antrenorul Dan Oprescu i-a urmărit la lucru în amicalul cu Inter Markus, câștigat cu scorul de 3-1.

„Marea majoritate va rămâne, 90% dintre cei care au jucat sunt ai noștri, viitorul sună bine. Am folosit jucători născuți ”94, ”95, ”96, foarte talentați, majoritatea se pregătesc cu echipa mare, o parte dintre ei mai mult ca sigur se vor regăsi în cadrul echipei mari pentru acest campionat. Atacantul ghanez și fundașul sârb rămân în continuare, vrem să-i mai urmărim în jocurile pe care le mai avem până la plecarea în cantonament”, a declarat Oprescu.

„Am mai avea nevoie de un atacant, un mijlocaș și un fundaș”

Oficialii grupării ALRO au realizat transferuri importante în această vară, ultimul realizat fiind cel al atacantului Octavian Drăghici. De asemenea, N”Kongue, Gligor, Pavel, Siminic, Huțanu, Ignea, Marincău, Ghiță sunt jucătorii nou sosiți. Tehnicianul divizionarei secunde, Dan Oprescu, și-ar mai dori câțiva jucători pe anumite posturi.

„Este posibil să mai apară noutăți în lot, am mai avea nevoie de un atacant, un mijlocaș de bandă și un fundaș central”, a precizat tehnicianul grupării slătinene.

Până la plecarea în cantonament, antrenorul echipei slătinene va definitiva lotul de jucători pentru abordarea noii stagiuni.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 13:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă