ALRO Slatina, victorie în amicalul de la Bradu

Marius ANGHEL 19 Jul. 2013, 10:19 Pregătiri, amicale
ALRO Slatina,** victorie în amicalul de la Bradu

 Divizionara secundă slătineană a susținut, miercuri, în deplasare, al doilea meci de pregătire al verii, în compania formației de eșalon inferior, Atletic Bradu. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Agbleta și Cuedan.

După victoria înregistrată cu Inter Markus, scor 3-1, slătinenii au avut ca adversar, în al doilea meci de pregătire al verii, formația din eșalonul al treilea, Atletic Bradu. Tehnicianul divizionarei secunde a utilizat formații diferite în cele două reprize, pe lângă jucătorii tineri ai clubului regăsindu-se și câțiva componenți de bază. Slătinenii s-au impus cu scorul de 2-0, primul gol fiind marcat de atacantul de culoare sosit în probe, Francisc Agbleta, iar cel de-al doilea de mijlocașul de bandă Flavius Cuedan, care a punctat pe tabelă cu o execuție frumoasă de la 30 de metri.

„Băieții s-au angrenat bine la efort”

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de evoluție, apreciind în mod special implicarea în joc. „Am fost mulțumit, s-au mișcat bine, am avut foarte multe ocazii, am avut răutate, agresivitate, atitudine, băieții s-au angrenat bine la efort. După meciul cu FC Balș vom stabili lotul care va face deplasarea în cantonament”, a declarat tehnicianul echipei ALRO.

ALRO Slatina susține, vineri, ultimul amical înaintea stagiului pregătirii centralizate. Divizionara secundă întâlnește formația nou-promovată în Liga a III-a, FC Balș. Meciul se va disputa cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din Piatra-Olt.

ALRO (prima repriză): Perșinaru, Ghiță, Marincău, Crușoveanu, Siminic, Pavel, Ignea, Bancu, Căpățână, Agbleta, Chira.
ALRO (a doua repriză): Bugiu, Anghelina, Draskovic, Cosic, Giurcă, Cuedan, Vîlcică, Covaci, Enache, Huțanu, Căpățână II.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Jul. 2013, 10:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă