ALRO Slatina a dispus cu 7-0 de Inter Markus

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 17:07 Pregătiri, amicale
ALRO Slatina** a dispus cu 7-0 de Inter Markus

Divizionara secundă slătineană a continuat, miercuri, pe stadionul „Metalurgistul” seria amicalelor verii, cu un joc în care a avut ca adversară formația din Liga a IV-a, Inter Markus. Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu s-au impus cu scorul de 7-0 (5-0 la pauză), golurile fiind marcate de Drăghici, care a reușit dubla, Huțanu, Bancu, N” Kongue, Mihai Căpățână și Agbleta.

Tehnicianul grupării ALRO Slatina, Dan Oprescu, a rulat întreg lotul aflat la dispoziție. În prima repriză pe teren s-au regăsit jucătorii experimentați, în timp ce în actul secund au evoluat componenții tineri ai echipei. Pe lângă cele șapte goluri marcate, slătinenii au mai avut numeroase ocazii. Drăghici a deschis scorul, cu o deviere din careu, după o lovitură liberă executată de Gligor.

Atacantul ce a evoluat în ultima perioadă în primul eșalon a majorat scorul, cu un șut plasat, Pavel asezându-i balonul în marginea careului. Petrică Huțanu a punctat pentru 3-0, după un dribling în fața portarului, mijlocașul a trimis în poarta goală. Bancu a dus scorul la 4-0. După o incursiune de la jumătatea terenului, jucătorul de bandă stânga a finalizat acțiunea cu un șut frumos din interiorul careului.

Scorul pauzei a fost stabilit de camerunezul N”Kongue, care a îndeplinit o simplă formalitate, după o fază creată de Huțanu. În actul secund, slătinenii au mai marcat de două ori prin Mihai Căpățână și Francis Agbleta.

De la startul pregătirilor în vederea abordării noului sezon, ALRO Slatina a susținut cinci amicale, înregistrând patru victorii și o remiză. Gruparea pregătită de Dan Oprescu continuă seria jocurilor, sâmbătă, când va primi vizita nou-promovatei în eșalonul secund, Minerul Motru.

ALRO Slatina: Mogoșanu, Ghiță (min.25 Anghelina), Marincău, Gligor (min.25 Crușoveanu), Siminic (min.25 Giurcă), Pavel, Ignea, Huțanu, Bancu, Drăghici, N Kongue.
ALRO Slatina (a doua repriză): Bugiu, Scheau, Joseph Apeaning, Gherghe, Ștefan, Vîlcică, Cuedan, Cosmin Căpățână, Ciobanu, Mihai Căpățână, Agbleta.

Inter Markus Coteana: Petre Radu, Săvulescu, Radu Vasile, Măicăneanu, Vlada, Dincă, Ilie, Fieraru, Matei, Băluță, Dragoș Niculescu. Au mai jucat: Nistor, Dogaru, Marin Petrișor, Claudiu Bica, Florin Dincă.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 17:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă