ALRO și FC Olt se duelează amical pe „Metalurgistul”

08 May. 2012, 14:07 Pregătiri, amicale
ALRO și FC Olt** se duelează amical pe

Se întâlnesc într-o partidă de verificare. Cele două echipe de eșalon secund ale județului, Alro și FC Olt, vor fi adversare pe stadionul „Metalurgistul”. Antrenorii ambelor formații vor utiliza jucătorii care au evoluat mai puțin în acest retur de campionat.

Cu stări de spirit diferite după rezultatele înregistrare în ultimele etape, Alro și FC Olt vor disputa astăzi un joc amical. Dacă echipa antrenată de Sorin Cîrțu se prezintă la acest meci după remiza din Trivale, în urma căreia s-a îndepărtat de locul al treilea, fotbaliștii pregătiți de Dan Oprescu vin după o victorie foarte importantă obținută în deplasarea de la Deva. Pe „Metalurgistul”, tehnicienii grupărilor slătinene vor introduce în teren jucători ce au adunat mai puține prezențe în această stagiune de primăvară. „Principalul” celor de la FC Olt crede că testul cu aluminiștii va fi unul util.

Amicalul dintre Alro Slatina și FC Olt se va disputa cu începere de la ora 15.00. Cu cinci etape înaintea finalului de sezon, elevii lui Cîrțu ocupă poziția a opta în clasamentul seriei și mai păstrează doar șanse teoretice în lupta pentru podium. Alb-vișiniii se situează pe locul al 13-lea, la patru puncte deasupra liniei retrogradării și sunt aproape de îndeplinirea obiectivului menținerii în Liga a II-a.

Sursa: Olt TV

08 May. 2012, 14:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă