ALRO le-a predat lecție de fotbal „minerilor”

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 21:34 Pregătiri, amicale
ALRO** le-a predat lecție de fotbal „minerilor

ALRO Slatina a avut o evoluție încântătoare în primul amical disputat pe principala arena a orașului, stadionul „ 1 Mai”, în compania nou-promovatei în eșalonul secund, Minerul Motru. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus cu scorul de 5-0, golurile purtând semnătura jucătorilor Ignea, Drăghici, N Kongue, Agbleta și Cosmin Căpățână.

Divizionara secundă slătineană a primit, sâmbătă, pe stadionul „1 Mai” vizita viitoarei colege de serie, Minerul Motru. Mijlocașul central Alin Ignea a deschis sarabanda golurilor la jumătatea primei reprize, cu un șut din alergare, la colțul lung. Atacantul Octavian Drăghici a majorat scorul, cu o execuție la vinclu, din colțul careului, din pasa pe culoar a lui Ignea. După pauză slătinenii au început jocul prin același presing agresiv, creându-si numeroase ocazii. Pavel, Marincău și N Kongue, ultimul ratând o situație ideală, după o pasă a lui Drăghici în fața porții, au trecut pe lângă gol. În cele din urmă, atacantul de culoare, Christian N Kongue și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Octavian Drăghici a obținut un penalty, transformat cu siguranță de camerunez pentru scorul de 3-0.

În minutul 60, antrenorul Dan Oprescu a schimbat distribuția din teren, introducând jucătorii tineri ai echipei. Câteva minute mai târziu, Francisc Agbleta a dus scorul la 4-0. Vâlcică l-a găsit cu o pasă în zonă centrală, atacantul a pătruns în careu, înscriind pe lângă portarul „minerilor”, ieșit să-l blocheze. Scorul final, 5-0, a fost stabilit de Cosmin Căpățână, în minutul 80, care a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă executată de Flavius Cuedan.

Evoluția slătinenilor a fost apreciată de iubitorii fotbalului, prezenți în tribunele stadionului „1 Mai”, acțiunile de atac inițiate fiind răsplătite cu aplauze. Divizionara secundă slătineană va susține, marți, în deplasare, un alt joc de pregătire, în compania celor de la Sportul Vișina.

ALRO Slatina: Mogoșanu, Ghiță, Marincău, Gligor, Siminic, Huțanu, Pavel, Ignea, Bancu, Drăghici, N Kongue.
ALRO Slatina (din minutul 60): Bugiu, Anghelina, Joseph Apeaning, Crușoveanu, Giurcă, Vîlcică, Cuedan, Cosmin Căpățână, Ciobanu, Mihai Căpățână, Agbleta.

Minerul Motru: Dan Popescu, Trașcă, Dicu, David, Laurențiu Cosmin, Rada, Stanciu, Speroni, Poenaru, Răduca, Chirea. Au mai jucat: Buciuman, Ștefan, Nueleanu, Găman, Cernica, Matei.

Oprescu: „Mai avem de lucrat la relațiile de joc”

 Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, a declarat că jocul echipei se apropie de ceea ce își dorește, însă, totodată a precizat că mai este de lucrat la omogenizare.

Tehnicianul slătinenilor speră ca până la primul meci oficial toate deficiențele legate de relațiile de joc să fie puse la punct. „A fost bine, mai avem de lucrat la nivelul relațiilor de joc, dar încet, încet, sper ca până la primul meci oficial, să remediem lucrurile care încă nu funcționează. Chiar și astăzi, pe alocuri, s-a văzut că încă mai avem de lucru la relațiile de joc. Ne propunem să câștigăm cât mai multe meciuri. În principiu am mai avea nevoie de ceva transferuri, să zicem că avem posturile acoperite, dar am vrea o concurență cât mai puternică pentru a nu lăsa momente jucătorilor să se relaxeze”, a declarat Dan Oprescu, după amicalul susținut cu Minerul Motru.

ALRO Slatina este neînvinsă în meciurile de verificare ale verii, înregistrând cinci victorii și o remiză.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 21:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă