ALRO își poate lua revanșa cu FC Caracal

24 Feb. 2012, 16:18 Pregătiri, amicale
ALRO își poate lua revanșa** cu FC Caracal

Se întâlnesc din nou. După amicalul de la Deveselu, Alro și FC Caracal vor susține mâine o altă partidă de verificare. Pe terenul sintetic de la Bradu, formația slătineană își poate lua revanșa pentru eșecul suferit săptămâna trecută.

4 – 0 este scorul cu care elevii lui Iordan Eftimie au câștigat partida disputată la baza sportivă pe care își desfășoară pregătirile. Caracalenii au provocat prima înfrângere a iernii celor de la Alro, care abia reveniseră din cantonamentul efectuat în Antalya. Echipele oltene au programat mâine un alt joc amical, care, din cauza stării precare a terenurilor, va avea loc la Bradu.

Dacă formația din „Parc” se prezintă la acest meci după victoria cu 5-0 obținută în fața echipei Dunărea Calafat, slătinenii au pierdut cu 3-5 întâlnirea susținută în Zăvoi, în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

„Următorul meci este sâmbătă, cu Alro, la Bradu”, a spus directorul sportiv al caracalenilor, Gigi Ilie. „Noi jucăm la ora 13.30”, a punctat președintele aluminiștilor, Jane Nițulescu.

Amicalul dintre Alro Slatina și FC Caracal va fi transmis în format LiveText de site-ul olttv.ro. Echipa de pe malul Oltului va continua săptămâna viitoare seria meciurilor de verificare ale pauzei competiționale cu două partide în care va întâlni formațiile Atletic Bradu și CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Olt TV

24 Feb. 2012, 16:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă