Alin Pavel, singurul câștig al arădenilor la reunire

03 Jul. 2012, 13:07 Pregătiri, amicale

Utiștii au revenit din vacanță exact cum au plecat, cu buzunarele goale. Între timp, la capitolul restanțe financiare s-a mai adăugat un salar, iar asta s-a simțit în starea de spirit a jucătorilor „Bătrânei Doamne” la reunirea de luni seară. Exceptându-i pe Bogdan Mara și Vasilios Galanis, care, de la înălțimea cotei lor și valorii contractelor, au decis să-și amâne revenirea la Arad, toți ceilalți fotbaliști care mai au o înțelegere la Campioana Provinciei au răspuns prezent la prima întâlnire a sezonului.

Adrian Falub, Marius Suller și Dan Stupar și-au ținut și ei promisiunea și, chiar dacă nu au certitudinea că vor continua în Calea Aurel Vlaicu, au intrat în vestiar și au condus o scurtă ședință de pregătire. Pe gazonul arenei „Francisc Neuman” au transpirat 19 fotbaliști și anume: Smaranda, Cioară – portari, Calvin, Gligor, G. Neagu, Siminic, Gornic, Cărpinișan, Raț, Șușlak, Wild I, Lazea, Bucur, Capătă și Miron, plus patru fețe noi.

Deocamdată, singurul câștig al verii este Alin Pavel, fostul căpitan al lui FC Olt. Mijlocașul defensiv crescut chiar de UTA și-a încheiat conturile cu echipa lui Dan Oprescu și a fost convins să demareze pregătirile în tricoul „alb-roșu”. Pavel are 26 de ani, dar ca senior nu a evoluat niciodată pentru clubul „textilist”. Tot la capitolul noutăți îi găsim și pe mijlocașul ofensiv, Alexandru Neagu (19 ani, Pandurii Târgu Jiu), mijlocașul lateral Păun (17 ani, CFR Cluj II) și fundașul central Ene (19 ani, CFR Cluj II).

Ajuns la stadion la 30 de minute după începerea antrenamentului, Giovanni Catanzariti a spus că pe parcursul săptămânii vor mai sosi și alți jucători. „Important este să avem un lot bun peste două-trei săptămâni, nu din prima zi. Probabil, în fiecare zi vor mai fi noutăți în lot. Mai așteptăm și trei-patru din vechiul lot”, ne-a mărturisit șeful „alb-roșiilor”.

Cu siguranță, la echipa va reveni portarul Remo Amadio, dar ar putea fi convinși să continue la UTA și Predrag Pocuca, Marius Chindriș, Bogdan Mara și Vasilios Galanis.

De marți, „textiliștii” vor avea programate două ședințe de pregătire pe zi. Între timp, conducerea clubului căută variante pentru stingerea datoriilor către antrenori și fotbaliști, iar apoi se va ocupa de rezolvarea cantonamentului cu specific tehnico-tactic solicitat de „principalul” Falub.

Sursa: Sport Arad

03 Jul. 2012, 13:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă