Alexa: „Pentru perioada în care suntem, a fost un amical foarte bun”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 19:03 Pregătiri, amicale
Alexa:**

ACS Poli nu a putut marca gol nici în cel de-al doilea amical al acestei ierni. După 0-0 cu Șoimii Pâncota, timișorenii au remizat și cu arădenii de UTA Bătrâna Doamnă.

La finalul jocului de la Șiria, Dan Alexa s-a declarat mulțumit de cum au evoluat elevii săi în partea a doua a amicalului. „Fiecare jucător deplasat aici a evoluat 45 de minute, iar pentru perioada în care suntem, a fost un amical foarte bun. Nou veniții ușor-ușor trebuie să se acomodeze. La Timișoara au mai rămas câțiva jucători care vin după o perioadă de recuperare. Înainte de plecarea în Turcia, vom mai avea un meci și la Sebiș. Această perioadă este una mai grea, cu antrenamente tari. Puteam câștiga după cum s-a jucat în repriza secundă, dar în același timp puteam și pierde, dacă luăm în calcul prima parte, când UTA a avut și un penalty ratat. Una peste alta, a fost un meci amical foarte bun!”, a spus Alexa, citat de acspoli.ro.

Tehnicianul liderului Seriei a II-a nu i-a putut folosi în amicalul cu UTA BD, din motive medicale, pe Haidău (accidentat), Pedro Henrique (răcit) și Lazăr (aflat încă în perioada de recuperare). Cu arădenii nu a jucat nici ultima achiziție, Nikiema.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 19:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă