Alexa, nemulțumit în ciuda victoriei clare cu Metalul: „Mai avem multe de pus la punct”

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 19:24 Pregătiri, amicale
Alexa, nemulțumit în ciuda victoriei clare cu Metalul:**

ACS Poli Timișoara a trecut cu brio, cel puțin pe hârtie, ultimul test dinaintea startului Ligii a II-a. Chiar dacă echipa antrenată de Dan Alexa a câștigat împotriva Metalului Reșița cu scorul de 5-2, dovedind poftă de joc și un aport ofensiv ridicat, „Chirurgul” nu a fost mulțumit de mai multe aspecte ale jocului prestat.

„Sunt nemulțumit de multe momente, chiar dacă după 90 de minute scorul a fost 4-1. Mai avem multe de pus la punct. Sincer, ca o primă impresie, sunt nemulțumit de exemplu de faptul că nu am avut ritm în multe momente din prima repriză. Nu țin la mine scuze precum ora meciului sau căldura”, a declarat Dan Alexa.

În schimb, tehnicianul lui ACS Poli a ținut să remarce și unii jucători de a căror evoluție a fost mulțumit. „Pe de altă parte, unii jucători au intrat bine. Avem fotbaliști de valoare, cu calități, suntem o echipă care poate da gol în momente-cheie”, a opinat Dan Alexa.

„Vorbind însă strict de azi, au fost momente în care nu m-a mulțumit jocul. Dar nu trebuie să diminuăm meritele echipei la acest scor. Metalul Reșița e una dintre contracandidatele noastre și și-a exprimat dorința de a promova. Dar trebuie să fiu realist, mai avem mult de muncă”, a conchis „Chirurgul” la finalul partidei amicale de astăzi.

ACS Poli Timișoara va debuta în noul sezon al Ligii a II-a în weekend-ul viitor, în deplasare la CS Mioveni.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 19:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă