Alexa, mulțumit de atitudinea jucătorilor săi: „Important e să avem noi inițiativa”

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 16:52 Pregătiri, amicale
Alexa, mulțumit de atitudinea jucătorilor săi:**

ACS Poli mai are un singur amical programat în cadrul stagiului din Antalya. Timișorenii o întâlnesc mâine pe FC Taraz, o echipă din Kazahstan. Antrenorul Dan Alexa s-a arătat încântat de cum s-au comportat elevii săi în cantonament și i-a evidențiat pe juniorii noi primiți în lotul lărgit.

Liderul Seriei a II-a a Ligii a II-a are până acum un bilanț pozitiv în Antalya: două succese și un singur eșec. Trupa lui Alexa a pierdut cu FK Sarajevo, scor 0-1, dar le-a învins pe Stara Zagora și Oțelul Galați, cu 3-0, respectiv 2-1. Succesul cu moldovenii e considerat, în special, unul foarte bun. Mâine, ACS Poli înfruntă o grupare mai puțin cunoscută, FC Taraz, din prima ligă a Kazahstanului.

„Sunt foarte mulțumit de intensitate. Asta e calea corectă pentru a progresa… Mai sunt meciuri amicale până la startul campionatului, căutăm formula ideală. Tinerii sunt jucători cu multe calități, eu am mare încredere în ei. Juniorii pot să facă pasul către echipa mare, au arătat că fac față pregătirii. Ne așteaptă un meci greu, dar eu sper să păstrăm linia pe care ne-am propus-o, să controlăm jocul, important e să avem noi inițiativa”, a declarat Dan Alexa.

VEZI un INTERVIU al lui Dan Alexa oferit site-ului oficial al echipei bănățene

Cu ACS Poli se află în cantonament și juniorii Mândrea (portar) și Motreanu (fundaș dreapta), care nu au bifat prezențe oficiale în tricoul primei echipe.

Astăzi, alb-negrii continuă pregătirea intensă, având programate două ședinte de antrenament, la fel ca în celelalte zile fără joc. Dacă ieri Popescu a acuzat probleme medicale, în acest moment tot lotul „Chirurgului” e valid medical.

Partida ACS Poli – FC Taraz se dispută mâine, de la ora 17. Trupa bănățeană revine în țară joi, 19 februarie, și va continua pregătirea pe plan local.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: acspoli.ro

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă