Alba, egal cu Voința!

22 Aug. 2012, 16:43 Pregătiri, amicale
Alba,** egal cu Voința!

Pe o căldură sufocantă, Unirea Alba Iulia a terminat la egalitate, 1-1 (1-0), amicalul cu colega se serie Voința Sibiu, retrogradată la finele sezonului trecut din Liga I. Pentru sibieni a marcat ex-uniristul D. Tătar (30), in timp ce golul egalizator al uniriștilor a fost realizat de I. Barna (67)

Unirea Alba Iulia a jucat în următoarea formulă: Pascal – Schuller, Potopea, Bumbac, Bucurică – Istrate, M. Oprea, M. Găldean (revenit la echipă), M. Petrescu – Cl. Oară, Benga. Pe parcursul partidei au mai intrat pe teren Fulea, Al. Man, N. Găldean, R. Moga, Coțolan, I. Barna (fost în Spania în ligile inferioare), Rakoczi (în probe, nereținut). Au lipsit din motive medicale Negură, S. Mureșan, I. Stan, A. Ianc, Contor.

A fost prima remiza a verii pentru echipa antrenată de Stelian Gherman, ce a reușit în celelalte jocuri amicale două victorii (5-2 cu Industria Galda, 2-0 cu FCM Tg Mureș) și trei înfrângeri (0-3 cu FCM Tg Mures, 1-4 cu FC Hunedoara și 1-2 cu FC Universitar Baia Mare).

Aflat la primul meci pe banca Voinței, antrenorul interimar Neluțu Luca a folosit următoarea formulă de echipă: Zăvoi – Burlacu, M. Armenean, Heil, C. Lungu – Popovici, Beza, Tătar, Cruceru – Dudiță, R. Neguț. Au mai intrat D. Vlad, Piko, Medeșan, Popa, Petrescu, Mărginean, Camara, Issa, R. Neagu și Șeran.

Sâmbătă, 25 august, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia va avea loc returul amical cu Voința Sibiu (ora 10.00), iar marți uniriștii se vor deplasa la Câmpia Turzii pentru meciul de Cupă, cu Seso (Liga a III-a).

Articol scris de Lucian DANCIU

22 Aug. 2012, 16:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă