Al treilea a fost cu noroc. FCM Baia Mare a câștigat amicalul cu Sebișul prin reușitele noilor achiziții, Daminuță și Cârjan

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Feb. 2016, 09:48 Actualizat: 15 Feb. 2016, 15:40 Pregătiri, amicale
Al treilea a fost cu noroc.  FCM Baia Mare a câștigat amicalul cu Sebișul prin reușitele noilor achiziții, Daminuță și Cârjan

După 0-2 cu Balmaz Kamilla Gyogyfurdo și 1-2 cu Kisvarda FC, FCM Baia Mare a reușit în cele din urmă să obțină o victorie în cantonamentul pe care îl desfășoară în Ungaria, la Nyrbator. Liderul Seriei a II-a a Ligii 2 a trecut, vineri după-amiază, de Național Sebiș, a patra clasată în Seria a IV-a a Ligii 3. Echipa lui Dorin Toma s-a impus cu 2-1 grație reușitelor ultimilor doi jucători pe care i-a transferat, Cristian Daminuță (25 ani) și George Cârjan (27 ani).

Rezultatul final al amicalului dintre cele două echipe românești desfășurat în Ungaria s-a decis în prima repriză. Mijlocașul Daminuță a deschis scorul cu un șut frumos de la distanță, Zoran Radu a egalat din apropiere după o respingere a lui Bota, însă atacantul Cârjan și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și avea să îi și aducă victoria FCM-ului. Potrivit Sport Arad, la 1-1, sebișenii au mai avut două-trei bune situații de a marca, prin Velici și Negoescu, dar după golul de 2-1 nu au mai fost la fel de periculoși.

În acest amical, Dorin Toma l-a testat și pe Sorin Bușu. Liber de contract după ce FC Caransebeș s-a desființat în această iarnă, fundașul craiovean care în cariera sa a mai evoluat pentru Universitatea Craiova, CS Turnu Severin sau Chindia Târgoviște, dăduse probe și la Dunărea Călărași, însă între timp se pare că a ajuns în cantonamentul băimărenilor.

De partea cealaltă, antrenorul Adrian Neaga i-a testat pe Andrei Haș, mijlocașul central care și-a încheiat recent conturile cu falimentara FC Bihor, și pe David Filip, un tânăr portar de doar 17 ani, fratele lui Steliano Filip de la Dinamo.

FCM Baia Mare: Bota (Ormenișan 40, Roșiianu 80) – Străuț (Giurgiu 60), Fl. Ilie, Sg. Oltean (A. Ignea 46), Bușu (Duruș 46) – Daminuță (Urs 60), E. Dică (D. Munteanu 46) – Sîrbu (Leonte 46), Păcurar, Vasilache (Deac 46) – Cârjan (Costinar 60).

Național Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Stupu, Petrovici, Cherecheși – Z. Radu, Avramescu, Zurbagiu, Susan – Velici, Negoescu. Au mai jucat: D. Filip – Țoca, Rosenblum, Neacșu, Rus, Stoian, Haș, Rădulescu.

Băimărenii își încheie astăzi, 13 februarie, cantonamentul din Ungaria și vor reveni în țară, aici unde mai au programat un amical, pe 20 februarie cu CSM Sighetu Marmației.

 
Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Feb. 2016, 09:48 Actualizat: 15 Feb. 2016, 15:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă