Al doilea joc-școală dintre slătineni s-a încheiat cu victoria, la penalty-uri, a echipei lui Nuno Claro

Marius ANGHEL 19 Jan. 2015, 16:39 Pregătiri, amicale
Al doilea joc-școală dintre slătineni** s-a încheiat cu victoria, la penalty-uri, a echipei lui Nuno Claro

 FC Olt Slatina a susținut, vineri, pe terenul sintetic de pe „1 Mai” un alt joc-școală. După cele două reprize a câte 35 de minute, încheiate cu o remiză, scor 3-3, echipa ce l-a avut în poartă pe goalkeeper-ul Nuno Claro s-a impus la penalty-uri.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a trimis pe teren aceleași formule de joc ca în primul test al iernii. Întâlnirea dintre slătineni a avut un ritm foarte bun, componenții lotului divizionarei secunde arătând multă implicare în joc.

După cele 70 de minute, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele, în echipa portocalie, avându-l între buturi pe Răducu Mogoșanu, Leucuța, cu o „dublă”, și Anghelina, iar pentru „albaștri”, cu Nuno Claro în poartă, au marcat Bardu, Giurcă și Bobi Verdeș. Jocul școală a fost câștigat, la penalty-uri, de echipa goalkeeper-ului Nuno Claro.

Slătinenii vor urca, miercuri, la Cheile Grădiștei

După cele două zile în care au avut liber, slătinenii reiau, luni, pregătirile, urmând ca miercuri să efectueze deplasarea în stagiul centralizat de la Cheile Grădiștei. Revenirea în localitate este programată pe data de 30 ianuarie.

În cantonamentul montan, tehnicianul Dan Oprescu va pune accent pe acumulări. Slătinenii vor avea un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, iar seara refacere (bazin, saună, masaj).

FC Olt I: Nuno Claro, Bogdanovici, Gligor, Gherghe, Giurcă, Vasile Gheorghe, Mihăescu, Bardu, Ștefan, Rogoveanu, Verdeș.
FC Olt II: Mogoșanu, Anghelina, Morariu, Fîșie, Covalschi, Ignea, Mihai Căpățînă, Blănaru, Leucuța, Dobricean, Curtuiuș.

Oprescu: „După cantonament vom începe să cristalizăm primul unsprezece”

Antrenorul divizionarei secunde slătinene, Dan Oprescu, a apreciat modul în care jucătorii săi au respectat sarcinile tactice în cel de-al doilea joc-școală, susținut, vineri, pe „sinteticul” de pe Stadionul „1 Mai”. Confruntarea dintre slătineni a reprezentat ultimul test înaintea plecării în cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei.

Tehnicianul grupării FC Olt, Dan Oprescu, a păstrat distribuția din teren, utilizând aceleași echipe ca în jocul precedent. „Da, au respectat ceea ce le-am cerut, în special în repriza a doua. Chiar asta le-am spus, după joc, că repriza a doua a fost mai bună decât prima. Sunt mulțumit la momentul acesta, ținând cont de nivelul de pregătire la care ne aflăm. La fel ca și în meciurile oficiale, le-am cerut să facem presing avansat, să recuperăm multe mingi în jumătatea adversă de teren, să jucăm cât mai repede, spre poartă, și să ne angrenăm foarte mult la efort. Echipele au rămas ca data trecută, nu au fost schimbări, urmează ca după venirea din cantonament, pentru că a fost ultimul joc, să începem să cristalizăm primul unsprezece. Da, este posibil să apară ceva modificări în lot până la plecarea în cantonament”, a declarat antrenorul grupării FC Olt.

În cantonamentul de la Cheile Grădiștei, FC Olt Slatina nu va susține meciuri amicale. Tehnicianul Dan Oprescu evită astfel accidentările pentru ca toți componenții lotului să poată efectua stagiul pregătirii centralizate. Slătinenii au programate șase meciuri de verificare la revenirea în localitate. Printre adversare se numără CSM Râmnicu Vâlcea, Urban Titu și CSO Filiași.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Jan. 2015, 16:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă