Afumațiul a făcut scor cu Urban Titu

Mihai Andries 10 Aug. 2013, 15:00 Pregătiri, amicale
Afumațiul a făcut scor** cu Urban Titu

Disputat azi de dimineață pe o căldură toridă, amicalul dintre CS Afumați și Urban Titu s-a terminat cu victoria categorică a gazdelor, care au învins cu un sec 4-0 mai tânara echipă din Titu. Juniorul Ștefan Vasile a fost cel care a spart gheața în minutul 21, scorul primei reprize fiind stabilit de Vlada în minutul 40. Fostul jucător al lui Urban, Marinică Ionică  a bifat o dublă după reluare (61, 71), stabilind scorul final al întâlnirii. În ciuda scorului aspru, oaspeții au avut câteva șanse de a marca, în special în prima repriză, însă prestația lor a fost per ansamblu mult mai modestă decât cea din amicalele anterioare.

Afumațiul a început meciul cu Mihalcea – Stanca, Velicu, Mogoș, Stancu – M. Petrescu, Lupeș, Surugiu, Chirilă – Vasile – Vlada. Au mai jucat Obretin – Nedelea, Vrabie, Mogoș, Ionescu – Vincene, V. Petre, Robicek, R. Stan – Ungureanu, Ionică.

De partea cealaltă, Titu a răspuns cu Dumitrescu – I. Dan, Butoi, Lică, Mirescu, Lambă, Ciocotoiu, Penescu, Tib. Calomfir, C. Calomfir. Au mai jucat: Dicu, Brașoveanu, Albu, Dobre. De la dâmbovițeni au lipsit motivat Tudose și Săndulescu, care au avut examen la arbitri.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 10 Aug. 2013, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă